De Boekverkoopers Riemer & Walinga uit Ermelo geven een exemplaar van Sinterklaas van Dematons weg.
De Boekverkoopers Riemer & Walinga uit Ermelo geven een exemplaar van Sinterklaas van Dematons weg. Riemer & Walinga, Boekverkoopers

Zo maak je kans op allerlaatste boek ‘Sinterklaas’ van Charlotte Dematons: De Boekverkoopers Riemer & Walinga uit Ermelo geven exemplaar weg

17 november 2023 om 10:04 Winkels

ERMELO Terwijl het boek Sinterklaas van Charlotte Dematons in heel Nederland is uitverkocht en voor woekerprijzen wordt aangeboden op Marktplaats, geven De Boekverkoopers Riemer & Walinga een exemplaar weg.

,,Ik heb nooit eerder meegemaakt dat een boek zo snel was uitverkocht als Sinterklaas van Charlotte Dematons”, kopte de Volkskrant onlangs. Ook Trouw besteedde aandacht aan de hausse met woekerprijzen tot gevolg. 

HAUSSE ROND SINTERKLAAS

Elise Walinga licht toe: ,,Er is een ware hausse ontstaan in Nederland omtrent het boek Sinterklaas. Het prachtige prentenboek was binnen een week vrijwel overal uitverkocht. Gelukkig bewaarden wij één van de honderd exemplaren die we besteld hadden, om in goede Sint traditie juist cadeau te geven.”

Het kijk- en zoekboek Sinterklaas is een herziene editie van de succesvolle klassieker die past bij de tijd van nu. De kunstenares veranderde daartoe de prenten uit het oorspronkelijke boek. 

SCHOEN ZETTEN

De Boekverkoopers nodigen iedereen die belangstelling heeft uit om nog deze week zijn of haar schoen te komen zetten (lees: in de etalage gooien). Elise Walinga: ,,Bij één van deze schoenzetters doen wij het boek dan in de schoen aanstaande zaterdag!”

Meer info in de agenda op de website van Riemer & Walinga.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie