werken harder als anderen op vakantie zijn - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

werken harder als anderen op vakantie zijn

12 jul, 10:35 Inbrekers Wonen Stichting Nationale Inbraak Preventie
Als er overduidelijk niemand thuis is, wordt de gelegenheidsinbreker eigenlijk uitgenodigd om eens een kijkje te gaan nemen.
Als er overduidelijk niemand thuis is, wordt de gelegenheidsinbreker eigenlijk uitgenodigd om eens een kijkje te gaan nemen.

PUTTEN Vakantiekriebels nemen toe in hevigheid. De voorpret is de leukste pret. Op de fiets, met de auto, het openbaar vervoer, het vliegtuig, de boot. De reisbestemming bepaalt voor een belangrijk deel het voertuig dat wordt gebruikt voor een onbezorgde vakantie. Maar hoe onbezorgd is die vakantie eigenlijk?

Na twee ‘corona-zomers’ trekt Nederland er de komende zomervakantie weer massaal op uit. Sommigen blijven lekker in eigen land, anderen boeken een reis naar een verre bestemming. Allerlei voorbereidingen worden getroffen. Paspoorten worden vernieuwd, accommodaties geboekt, eventuele inentingen zijn gehaald.

Maar is thuis ook alles geregeld? Om te voorkomen dat de thuiskomst een koude douche wordt, is het verstandig om inbraakpreventie-maatregelen te nemen. De zeven tips van de Stichting Nationale Inbraak Preventie in dit bericht maken het een inbreker stukken moeilijker om binnen te komen. En dat is wel een prettig idee voor wie lekker weg wil.

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.