Fysiotherapie Putten, Harderwijkerstraat 3A, Putten | www.fysiotherapieputten.nl | 0341-352358
Fysiotherapie Putten, Harderwijkerstraat 3A, Putten | www.fysiotherapieputten.nl | 0341-352358 J. Boersema
Advertorial

Fysiotherapie Putten in nieuw jasje

30 september 2020 om 07:00 Zakelijk

Misschien heeft u het al gezien terwijl u op de Harderwijkerstraat wandelde of fietste? Fysiotherapie Putten is in een fris nieuw jasje gestoken!

Met ons nieuwe logo is de zichtbaarheid sterk verbeterd, we zijn niet meer te missen. Dat is ook de bedoeling want Fysiotherapie Putten heeft veel te bieden. In de coronatijd is de praktijk grondig onder handen genomen om de herkenbaarheid te verbeteren. Het nieuwe logo staat voor persoonlijk zoals een vingerafdruk, vitaal zoals een groen fris appeltje en ervaren waar de grijsblauwe kleuren voor staan.

VIJFTIGPLUSSERS We zijn een team van drie ervaren therapeuten werkzaam in een praktijk die al meer dan vijftig jaar actief is in Putten. Onze voornaamste doelgroep is de vijftigplusser. Dit sluit heel goed aan bij het team dat bestaat uit leeftijdgenoten die graag op een persoonlijke manier werken in een kleinschalige praktijk met passie voor het ambacht van het vak. De ervaring van het team is ook al ruimschoots vijftig jaar, ja zelfs veel langer dan vijftig. Door de kleinschaligheid kennen we onze patiënten goed, ook die worden behandeld door een collega uit onze praktijk.

GOEDE BALANS We gunnen niet alleen onze patiënten, maar iedereen in Putten het vermogen te genieten van het leven en de mogelijkheid om mee te doen aan het leven. Hiervoor hebben we verschillende kwaliteiten in huis om onze patiënten te ondersteunen. Fysiotherapie is natuurlijk de basis van waaruit iedere behandeling start en aangevuld met manuele therapie om gewrichten weer goed te laten functioneren of adem- en ontspanningstherapie om te komen tot een goede balans in het geheel.

KENNIS EN KUNDE Corona vraagt om extra aandacht in de praktijkvoering maar ook extra kennis en kunde. Deze is bij Fysiotherapie Putten aanwezig. Hennie Hazeleger geeft al jaren longfysiotherapie en heeft aanvullende scholing gevolgd om ook na corona mensen optimaal te kunnen begeleiden. Jos Boersema begeleidt bij klachten van het vaatstelsel en heeft ook de extra scholing voor corona gevolgd. Ook in de praktijk zijn aanpassingen gedaan zodat we niet te dicht bij elkaar hoeven te komen. De wachtkamer is ruimer opgezet, de looproutes zijn aangepast en iedere behandelruimte heeft zijn eigen uitgang.

Kortom wij hebben ons zeer degelijk voorbereid om in de huidige tijd je verantwoord, persoonlijk en professioneel van dienst te zijn. In oktober kun je een volgend artikel van ons verwachten.

Je bent welkom bij Fysiotherapie Putten op de Harderwijkerstraat 3A in Putten. Tel. 0341-352358.
Website: www.fysiotherapieputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie