High Q Beauty - Maaike Teygeler doet een huidmeting met een skin analyzer.
High Q Beauty - Maaike Teygeler doet een huidmeting met een skin analyzer. Ron Baltus
advertorial

High Q Beauty sfeervol ontspannen

25 november 2020 om 07:00 Zakelijk

PUTTEN High Q Beauty is de sfeervolle schoonheidssalon van Maaike Teygeler, gevestigd in de Beautyfarm in Veenhuizerveld, het buitengebied tussen Putten en Voorthuizen. Hier vind je ontspanning en een moment voor jezelf.

Marco Jansen

Maaike (39) uit Nijkerk werkt al twintig jaar in de wellness & beauty-branche, waarvan achttien jaar als beautymedewerker bij Sauna Drôme. Door alle maatregelen rondom corona was het in de zomer niet meer haalbaar om door te gaan en dat leidde tot een faillissement. ,,Snel werd duidelijk dat de eigenaren Hans en Kitty Lebbink de beautyfarm in de toekomst niet meer bij de sauna wilden betrekken. Ze hebben heel erg gestimuleerd dat ik hier wel zou blijven. Ik ben jarenlang hoofd geweest van de beautyafdeling; dit is al 18 jaar mijn tweede thuis. Dit is een mooie kans die ik mocht grijpen als ik wilde. Dat vraagt in coronatijd wel een beetje lef. Ik mocht klanten meenemen, maar moet nu ook zelf mijn klandizie binnenhalen. Maar ik had er zin in en kan nu mijn eigen ideeën waarmaken.”

VEELZIJDIG Half september ging ze van start onder de nieuwe naam High Q Beauty en ontving haar eerste klanten. ,,High Q Beauty staat voor hoge kwaliteit schoonheidsbehandelingen. De diamant in mijn logo staat voor veelzijdigheid. Mensen kunnen hier namelijk terecht voor meerdere behandelingen.”

Huidverbetering is haar specialiteit. ,,Dat doe ik met producten van hannah. Ik geef bijvoorbeeld kuren met fruitzuren en bindweefselmassage voor een mooiere huid. Ik geef ook ontspannende gezichtsbehandelingen met hoogwaardige producten. Ik behandel gericht op anti aging, maar doe ook acnébehandelingen voor mensen met huidproblemen. Het is een scala aan beauty- en wellnessbehandelingen.”

Een passie van Maaike zijn de massages. ,,Ik ben ook masseur en geef heel graag massages; van diep ontspannend tot klachtgericht. Ik help mensen graag om meer bij zichzelf te komen door die ontspanning, maar ook om hen van nek- en schouderklachten af te helpen. Een massage kan zo heilzaam werken, dat is van grote waarde.’’

TOTAALPAKKET De kracht van High Q Beauty is het totaalpakket. ,,Mensen kunnen hier voor een enkele behandeling komen, maar veel klanten komen voor een combinatie: gezicht met massage of gezicht met pedicure. Het gemak van alles onder één dak is een service aan de klant. Duobehandelingen zijn ook mogelijk. Om aan de vraag te kunnen voldoen wil ik op termijn zeker gaan uitbreiden. Collega’s zijn dan van harte welkom.”

Maaike werkt veilig met mondkapje, desinfecteert vooraf de handen en zorgt voor voldoende hygiëne en luchtzuivering.

,,Wil je iemand een persoonlijke aanraking geven, denk dan eens aan de cadeaubonnen van High Q Beauty voor de feestdagen. Juist nu is de behoefte aan persoonlijke aandacht groot.”

a        [High Q Beauty, Poolseweg 20a, 3881 RD, Putten; 06-17448784; www.highqbeauty.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie