Lia Timmerman-van den Pol is ruim 38 kilo afgevallen en blijft nu al meer dan een jaar op gewicht.
Lia Timmerman-van den Pol is ruim 38 kilo afgevallen en blijft nu al meer dan een jaar op gewicht. Eigen foto
Ondernemer in beeld

Puttense viel 38 kilo af en blijft op gewicht

10 maart 2021 om 13:00 Zakelijk

PUTTEN Lia Timmerman-van den Pol (34) uit Putten had zich al aangemeld voor een medische ingreep bij de obesitaskliniek toen ze, na een tegenvallend intakegesprek, besloot nog één keer een poging te doen om zonder medische ingreep haar strijd met de kilo’s te winnen. Deze poging bleek een schot in de roos.

Lia: ,,Begin 2018 startte mijn Lifestyle Change bij Get Healthy in Ermelo. Lifestyle Change is het afvalprogramma van Olav Pranger, auteur van het boek ‘Nooit meer dik’. Ik had van tevoren nooit kunnen bedenken hoe levensveranderend deze beslissing zou uitpakken.”

KICKSTART ,,Lifestyle Change was voor mij een kickstart waarna natuurlijk nog een heel vervolgtraject nodig was om mijn einddoel te bereiken. Dat ging met vallen en opstaan. Horten en stoten. Afvallen is nu eenmaal niet gemakkelijk. Zeker niet op lange termijn. Gelukkig kon ik altijd terecht met mijn vragen. Nu nog!”
Lia is uiteindelijk 38,1 kilo afgevallen en nu al meer dan een jaar op gewicht. Olav Pranger: ,,Ik ben trots op Lia. Ze besloot zichzelf nog één kans te gunnen en ik ben dankbaar dat de keus op ons viel. Ze heeft een fantastische prestatie neergezet en we hebben een bijzondere band opgebouwd!”

ONDERSTEUNEN,,Lifestyle Change heeft echt mijn leven veranderd. Ik leef nu niet meer op de automatische piloot. Het heeft mij weer de energie gegeven mezelf te ontwikkelen, wat me nieuwsgierig heeft gemaakt naar wat er nog meer mogelijk is. Wat ik nog meer uit het leven kan halen. Lifestyle Change Coach worden was een van die dingen. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik nu andere mensen mag gaan ondersteunen in hetzelfde proces als wat ik heb doorgemaakt.”

Op 29 maart start er weer een nieuwe Lifestyle Change. Ook in Putten, waar Lia een van de Lifestyle Change Coaches is. Pranger: ,,Wil jij ook gegarandeerd 6 tot 12 kilo afvallen in 8 weken zonder strikt dieet en leren hoe je een jojo-effect voorkomt? Ga dan naar onze website voor alle informatie.’’

INFORMATIEAVONDEN Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden, organiseert Get Healthy op 16 en 23 maart gratis en vrijblijvende online informatieavonden waarop Pranger zijn verhaal deelt en vertelt hoe mensen met zijn methode grip op hun gewicht kunnen krijgen, niet voor even maar voor het leven.

Meer informatie over de Lifestyle Change en de informatieavonden is te vinden op: www.afvallenmetolav.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie