Richard van der Poll kwam met het initiatief om de winkeliers te filmen.
Richard van der Poll kwam met het initiatief om de winkeliers te filmen. VVV Putten

Online etalage voor ondernemers in Putten

19 maart 2021 om 16:55 Zakelijk

PUTTEN De dorpsstraten in Putten waren stil tijdens de lockdown, maar achter de voordeuren gebeurt genoeg. Accent ging langs bij veel winkels om te filmen. Ondernemersvereniging Winkelcentrum Putten (WCP) koppelt er een winactie aan. Want hoe is het de winkeliers vergaan tijdens de lockdown?

Een levend centrum vindt Richard van der Poll, eigenaar Accent, superbelangrijk en daarom zet hij de winkeliers in de spotlight. ,,Ik heb gewoon echt de winkels van dichtbij gezien en de ondernemers gesproken. Er is enorm veel energie en positiviteit bij de winkeliers!”

GEZAMENLIJKE ACTIE Van der Poll kwam met het initiatief om de winkeliers te filmen, VVV Putten pakte het enthousiast op en de WCP koppelde er direct een winactie aan. De komende weken zullen filmpjes online komen van alle deelnemende winkels. Van modewinkel, stoffenwinkel tot interieurwinkel, ze staan er allemaal op.

MOOIE PRIJZEN Vanaf vandaag - vrijdag 19 maart - zijn elke dag twee filmpjes te zien via Instagram en Facebook van WCP. In elk filmpje zit een letter verstopt. Wie alle 21 letters heeft verzameld, kan het woord invoeren op de website van de WCP, www.winkelcentrumputten.nl, en maakt kans op mooie prijzen, zoals cadeaubonnen die te besteden zijn bij de winkeliers. De actie loopt tot en met vrijdag 2 april.

De filmpjes zijn gesponsord door Accent. Accent heeft ruim dertig jaar ervaring in online en offline communicatie. Van idee tot realisatie voor onder meer belettering, drukwerk en websites.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie