Wouter en Inge zijn beiden opticien, contactlens-specialist en optometrist.
Wouter en Inge zijn beiden opticien, contactlens-specialist en optometrist. Eigen foto
ondernemer in beeld

Oogzorg en service staan voorop bij ZIEN

3 juni 2021 om 14:10 Zakelijk

PUTTEN Bij ZIEN bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie staan oogzorg en service voorop.

Wouter en Inge hechten veel waarde aan hun klanten en geven hen dan ook de tijd die ze nodig hebben. Of het nu gaat om de aanschaf van een bril of lenzen, het bijstellen van een montuur, een optometrisch onderzoek of gewoonweg een vraag. Zij nemen er de tijd voor in hun rustige en sfeervolle winkel, waar de heerlijke koffie altijd klaarstaat.

Wouter en Inge zijn beiden opticien, contactlensspecialist en optometrist. Dit betekent, dat zij ten opzichte van een opticien, een uitgebreider oogonderzoek kunnen en mogen uitvoeren. Zij doen onder andere onderzoek naar staar, hoge oogdruk (glaucoom), oogafwijkingen bij diabetes en macula degeneratie.

UITGEBREIDE OOGSCREENING Sinds twee jaar beschikken Wouter en Inge over een OCT-scanner waarmee verborgen oogproblemen opgespoord kunnen worden. ,,Met onze OCT-scanner kunnen we foto’s maken van alle structuren van het oog”, vertelt optometrist Inge. ,,De foto’s worden vervolgens verwerkt tot een zeer nauwkeurige dwarsdoorsnede van het netvlies. Ook afwijkingen aan de voorkant van het oog en het hoornvlies kunnen we op deze manier nauwkeurig in beeld brengen.”

Optometrist Wouter vult aan: ,,Het doel van dit onderzoek is het stellen van een diagnose en/of het mogelijk maken van een eventuele behandeling.” Het onderzoek wordt bij ZIEN vaak uitgevoerd in combinatie met andere onderzoeken, zoals een oogmeting en oogdrukmeting.

Als optometristen vinden Wouter en Inge het belangrijk om ook de gezondheid van de ogen te onderzoeken en niet alleen de sterkte te meten.

RIJBEWIJSKEURING Bij het verlengen van het rijbewijs kan een oogkeuring een onderdeel zijn van de aanvraag voor een rijbewijs. Voorheen was het nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Sinds kort voeren de optometristen van ZIEN bij Wouter & Inge ook de medische oogkeuring voor het rijbewijs uit. ,,Het is dus niet meer nodig om naar een oogarts te gaan”, zegt Wouter. ,,Wij werken samen met een oogarts die het onderzoek binnen 48 uur beoordeelt en de resultaten naar het CBR doorstuurt. De oogkeuring kan vaak al de volgende dag uitgevoerd worden.”

ZOMERACTIE Tot slot wil Inge nog op de volgende actie wijzen: ,,Bij ZIEN bij Wouter & Inge hebben we nu een leuke zomeractie! Bij deze actie is een zonnebril op sterkte gratis bij aankoop van een nieuwe complete bril. Deze actie loopt t/m 26 juni.”

Kijk voor meer info of voor het maken van een afspraak op www.zienbijwoutereninge.nl

Zien bij Wouter en Inge
Dorpsstraat 28 Putten
0341-356166

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie