Jan-Willem Klaassen begint zijn eigen klusbedrijf.
Jan-Willem Klaassen begint zijn eigen klusbedrijf. Jan-Willem Klaassen

Jan-Willem Klaassen start klusbedrijf De Klussenier

10 februari 2022 om 09:00 Zakelijk

PUTTEN Jan-Willem Klaassen startte zijn eigen klusbedrijf. Onder de vlag van De Klussenier is hij sinds 1 februari actief in Ermelo, Putten, Harderwijk en omgeving. ,,Ik wil van verouderde of lege ruimtes weer écht iets moois maken.” 

Met een nog steeds overspannen klusmarkt is het vrijwel onmogelijk om vakmensen te vinden die kunnen helpen bij het verbouwen of renoveren van een woning. Inwoners van Ermelo en omgeving kunnen nu gebruik maken van de klusdiensten van Jan-Willem. ,,Ik heb een agrarische opleiding afgerond en ben daarna ook aan de slag gegaan in de agrarische sector. Dat begon als installateur van voornamelijk ventilatie en elektra in kippenstallen en ik eindigde als leidinggevende met een team van dertig mensen onder mij”, vertelt Jan-Willem. ,,Maar ik merkte dat deze functie niet bij me paste.”

EIGEN KLUSBEDRIJF Jan-Willem vervolgt: ,,Ik ben in het weekend eigenlijk altijd en overal aan het klussen, omdat ik dat gewoon ontzettend leuk vind om te doen. Dat in combinatie met het ontbreken van plezier in mijn huidige baan heeft me aan het denken gezet.” De jonge ondernemer was op zoek naar vrijheid en kwam zo tot de conclusie zijn eigen klusbedrijf te beginnen. ,,Het ondernemerschap is voor mij echt iets nieuws. Gelukkig helpt De Klussenier me bij het opstarten.”

KLUSSEN ,,Ik heb over de afgelopen jaren zoveel ervaring opgedaan dat ik vrijwel alle klussen kan uitvoeren”, gaat Jan-Willem verder. ,,Ik kan voor mijn klanten vloeren leggen, verschillende timmerwerkzaamheden uitvoeren en meubels maken, maar ook voor grotere klussen ben ik beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een zolderrenovatie of het installeren van een nieuwe keuken. Ik wil van verouderde of lege ruimtes weer écht iets moois maken.”

BESCHIKBAAR Sinds 1 februari is Jan-Willem beschikbaar voor alle klussen in en rondom huis in de omgeving van Ermelo, Putten, Harderwijk en omgeving. ,,Als u op zoek bent naar iemand om een klus voor u te klaren, neem dan gewoon eens contact met mij op. Net als alle andere Klusseniers kom ik langs om kosteloos een offerte op te maken, reken ik geen voorrijkosten en heeft u altijd een jaar garantie op al mijn werken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie