Gratis online trainingen
Gratis online trainingen PVO Oost-Nederland

Online overvaltraining voor ondernemers

22 februari 2022 om 08:19 Zakelijk

PUTTEN Overvallen zijn helaas aan de orde van de dag. Een overval, met of zonder geweld, is een ingrijpende gebeurtenis voor de betrokkenen. Een overval kan voor slachtoffers een vervelende en lange nasleep hebben. Overvallers gebruiken soms met op wapens gelijkende voorwerpen, soms met echte (vuur)wapens. Soms wordt geschreeuwd, geïntimideerd, gedreigd, soms is sprake van geweld. Ondernemers besluiten soms zelfs om na zo’n gebeurtenis te stoppen.


VUISTREGELS
Niet iedere ondernemer loopt een even groot risico. Iedere branche heeft specifieke beveiligingsmaterialen, daarnaast zijn er enkele generieke vuistregels voor iedereen. Hoe gaan overvallers te werk, hoe kan een winkel veiliger worden gemaakt en hoe wordt personeel voorbereid op een overval? Deze vragen worden beantwoord tijdens de training. 

TRAINING In de overvaltraining van Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland krijgt de ondernemer adviezen waarmee hij/zij zelf aan de slag kan om de veiligheid in de onderneming te verbeteren. RPCNH biedt in samenwerking met PVO Oost-Nederland diverse online trainingen aan voor ondernemers in Nunspeet. De online overvaltraining wordt gegeven via Zoom, aanvang steeds om 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven via: https://www.rpcnh.nl/activiteiten/activiteit/show/overvaltraining/. De eerste editie is donderdag 24 februari.

Regionaal Platform Veilig Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland is onderdeel van het landelijk Platform Veilig Ondernemen. De website van RPCNH heeft continu een actueel overzicht van de data voor volgende online en fysieke trainingen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie