Vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei op 15 maart in Harderwijk

1 maart 2022 om 13:00 Zakelijk Deel je nieuws

Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op dinsdag 15 maart te gast in Brasserie de Bank in Harderwijk. De opzet is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’.

Laagdrempelig

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners (meestal max 15 vrouwen), waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werk gerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Ontvangst 19:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Kennismaken?

Voor een kennismaking met het netwerk Veluwse Vallei hoef je niet meteen lid te worden. Kom een keer als gast mee eten en ervaar of ons netwerk iets voor jou kan betekenen. Geef je op via de website www.bitesenbusiness.nl/events en scroll naar het diner op 15 maart in Harderwijk. Coördinatoren Myra Steens en Frances de Ligt ontmoeten jullie graag. Wil je vooraf eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via veluwsevallei@bitesenbusiness.nl of kijk op de website www.bitesenbusiness.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie