v.l.n.r.: Marije, Sophie, Jacobiene en Ruth in hun nieuwe praktijk.
v.l.n.r.: Marije, Sophie, Jacobiene en Ruth in hun nieuwe praktijk. Verloskundige Praktijk Putten

Open dagen bij Verloskundige Praktijk Putten

Zakelijk

PUTTEN Na ruim drie maanden van voorbereiden, slopen en verbouwen was het 16 december dan eindelijk zover: Verloskundige Praktijk Putten kon verhuizen naar haar nieuwe onderkomen aan de Engweg 21 in Putten. De voormalige Kringloopwinkel is omgetoverd tot een prachtig, modern pand met veel ramen, houten meubilair en zachtroze tinten. Op één van de muren prijkt een grote wandschildering van de verschillende zwangerschapsfasen.

,,Een groot voordeel van ons nieuwe pand is dat we nu veel meer ruimte en daglicht hebben. Voorheen zaten we in een kelder op de Stationsstraat waar dit beperkt was. We zijn heel blij met ons nieuwe pand. Onze cliënten reageren ook heel positief en zijn echt verrast als ze binnen komen”, vertelt verloskundige Sophie trots.

Om de verhuizing te vieren organiseert Verloskundige Praktijk Putten twee open dagen. Op vrijdag 20 mei van 16.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag 21 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur is iedereen die dat wil van harte welkom om een kijken te komen nemen in het nieuwe pand. ,,Onder het genot van een hapje en een drankje kan onze nieuwe praktijk bewonderd worden. Ook mensen zonder een positieve zwangerschapstest zijn welkom”, zegt verloskundige Jacobiene lachend.

Sophie, Jacobiene, Ruth en Marije zijn de gezichten achter Verloskundige Praktijk Putten. Het zijn vier ervaren verloskundigen die cliënten in Putten begeleiden in de bijzondere periode van hun zwangerschap en de geboorte van hun baby. Ze vinden het belangrijk om gedurende het hele proces zo dicht mogelijk bij hun cliënten te staan. Door de goede contacten die ze hebben met andere zorgverleners in Putten en het team van verloskundigen, gynaecologen en kinderartsen in het St Jansdal kunnen ze kwalitatief hoogwaardige zorg bieden.

Kijk voor meer informatie op de website www.verloskundigepraktijkputten.nl.

Verloskundige Praktijk Putten
Engweg 21
3882AJ Putten
Tel: 0341-356525

Marja Stienstra

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45