MOORE MTH blijft óók gewoon de sparringpartner voor alle MKB-bedrijven in de regio.
MOORE MTH blijft óók gewoon de sparringpartner voor alle MKB-bedrijven in de regio. Eigen foto
Zakelijk

Van mth naar Moore MTH

18 mei 2022 om 20:00 Zakelijk

PUTTEN Mth accountants en belastingadviseurs, met een vestiging in Putten, heeft de naam gewijzigd in Moore MTH. Het verwijst naar het internationale netwerk van accountants en adviseurs: Moore Global, waar het kantoor al ruim 20 jaar deel van is.

Het is niet de enige wijziging in Putten. Er is een nieuwe leiding bestaande uit Sam Gersen, Gert van den Berg, Tamara Koppe en Leon Scheffel.

,,In Nederland horen we bij de top in de accountancysector en richten we ons op MKB-ondernemers, waaronder veel familiebedrijven”, steekt vestigingsdirecteur Sam Gersen gedreven van wal. ,,We zien dat deze bedrijven, ook in onze regio, steeds meer in het buitenland ondernemen. Door onze naam te wijzigen in Moore MTH wordt nog meer duidelijk wat we kunnen betekenen voor ondernemers die internationale expertise nodig hebben.”

Leon Scheffel vult aan: ,,We blijven óók gewoon de sparringpartner voor alle MKB-bedrijven in de regio rond de vestiging in Putten. Met bekende lokale gezichten die hier hun roots hebben, de regio kennen en de taal spreken.”

Een andere afweging voor mth om de naam Moore te gaan voeren, is het aantrekken van nieuwe collega’s. ,,Ons werk is mensenwerk. Het is belangrijk om te investeren in het vinden en behouden van mensen”, legt Tamara Koppe uit. ,,We zeggen wel eens; Werken bij Moore MTH is werken aan de ontwikkeling van je eigen talenten. Doorgroeien en opleiden: bij ons kan het! We bekijken wat past bij de persoonlijke groei van een medewerker en op basis daarvan bepaalt hij of zij de eigen weg. We hebben jonge collega’s in dienst die we veel vrijheid en verantwoordelijkheid geven. En dat komt ten goede aan de ondernemers”, vertelt Tamara met een glimlach. Moore MTH heeft in Midden en Noord-Nederland ongeveer 465 professionals werkzaam. Het wereldwijde netwerk Moore Global is gevestigd in 110 landen. ,,Ondanks dit grote netwerk zijn én blijven we als Moore MTH een sterk MKB-kantoor met een persoonlijke benadering. Vanuit dertien vestigingen zijn we dichtbij”, benadrukt Gert van den Berg. ,,Vanuit onze vestiging in Putten met twintig mensen. Wij zijn er om relaties te bouwen en waarde te creëren.”

Moore MTH, Midden Engweg 27, 3882TS Putten, telefoonnummer 0341-357044. Meer info: moore-mth.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie