Slagerij Van den Berg opende Broodjescorner aan de Klaas Bosstraat 30.
Slagerij Van den Berg opende Broodjescorner aan de Klaas Bosstraat 30. .

‘Broodjescorner voorziet in behoefte’: drukte aan de Klaas Bosstraat

Zakelijk

PUTTEN Slagerij Van den Berg heeft half mei haar Broodjescorner geopend aan de Klaas Bosstraat 30 (schuin tegenover de slagerij). Na een vliegende start begint het team haar draai te vinden.

,,Het idee voor een nieuwe broodjeszaak is vorig jaar in december ontstaan”, legt eigenaar Albert van den Berg uit. ,,We zaten krap met onze opslagruimte en verwerkingscapaciteit en huurden toen de ruimte aan de overkant van de straat om schalen op te maken en pakketten samen te stellen. Veel slagerijen verkopen al belegde broodjes en dit was een mooie prominente plek om iets dergelijks te starten. Dus eigenlijk is dit ontstaan door ruimtegebrek aan de overkant. In februari hebben we er een klap op gegeven en sinds die tijd zijn we volop bezig geweest om het pand om te bouwen tot een mooie winkel. We kregen de sleutel op 1 april en dankzij collega-ondernemers is het gelukt om er in zes weken tijd een mooie zaak van te maken. Veel Puttense klusbedrijven hebben dit project tussen de bedrijven door geklaard. Ik ben er dan ook trots op dat iedereen zo hard gewerkt heeft. Er waren ondernemers die voordat ze naar hun eerste klus gingen nog even hier aan de slag gingen. De slagerij en de Broodjescorner hebben nu dezelfde uitstraling.”

Albert vervolgt: ,,We hebben de eerste week boven verwachting gedraaid. Het lijkt dus in een behoefte te voorzien. Wel wil ik onze klanten complimenteren voor hun geduld. Ze moesten af en toe wel iets langer op hun belegde broodjes wachten. We hebben inmiddels onze draai gevonden en de reacties van de klanten zijn overweldigend. Ze vinden de royaal belegde broodjes smakelijk en prijstechnisch ook aantrekkelijk. We leveren complete lunches inclusief smoothies, ijskoffie en yoghurt.”

,,De Broodjescorner wordt bevoorraad vanuit de slagerij. We groeiden uit ons jasje qua werkruimte en opslag maar voorlopig zitten we weer goed.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45