Chris Mulder en Els de Vries geven met hun ervaring in de reisbranche onafhankelijk reisadvies.
Chris Mulder en Els de Vries geven met hun ervaring in de reisbranche onafhankelijk reisadvies. Foto: Reislokaal
Zakelijk

Reislokaal: ‘Wij weten ook alles en regelen het wél’

Zakelijk

PUTTEN Altijd een persoonlijk aanspreekpunt, vakanties niet duurder dan op internet en advies uit eigen ervaring. Chris Mulder en Els de Vries weten alles van reizen en regelen je vakantie met Reislokaal van a tot z.

„Iedereen kent het wel: die vriend, dat familielid of die collega die veel vakanties weet, mooie reizen maakt en allerlei tips geeft, maar het niet voor je gaat regelen. Reislokaal heeft minimaal dezelfde kennis en regelt het wél”, zegt geboren en getogen Puttenaar Chris Mulder (32), die al eigenaar was van overtocht.nl; een specialist in ferry overtochten. Eerder werkte hij 14 jaar bij Cruise Travel, een specialist in cruise vakanties. De specialiteit van Chris is de wintersport en de exclusievere bestemmingen binnen en buiten Europa. Els is thuis in Europa, de verre zonbestemmingen en cruises. „Reizen is onze passie. Je ontdekt andere culturen, ontmoet andere mensen en daar leer je ook van. Het zijn waardevolle herinneringen.”

Een vakantie blijft een adviesproduct en mensen vinden een lokaal aanspreekpunt prettig, weet Chris. „Wij willen lokaal van betekenis zijn. We kunnen klanten ontvangen op ons kantoor, maar ook appen, bellen of videobellen, of bij de klant thuis komen. Mensen weten vaak best goed wat ze willen en hoe hun vakantie eruit moet zien, maar een passend aanbod vinden blijkt vaak lastig. Na een korte kennismaking kunnen wij dit uit handen nemen. Wij boeken alles: van een dagje Nederland tot en met een uitgebreide wereldreis. Van de taxi die je thuis komt ophalen tot de hotels, excursies en restaurants. Maar als de klant zich alleen met een vliegticket redt, kan dat ook. We zijn onafhankelijk, waardoor we veel meer reizen kunnen aanbieden dan een landelijke partij. We hebben wereldwijd goede afspraken met allerlei leveranciers en reisaanbieders. Wij worden betaald door onze leveranciers, wat maakt dat we niet duurder zijn. We zijn aangesloten bij een grote inkooporganisatie en daarbij opereren we volledig onafhankelijk en zelfstandig. We garanderen minimaal dezelfde prijs als alle online aanbieders, waaronder ook Booking.com en zijn in veel gevallen zelfs goedkoper.”

Harderwijkerweg 141 3852 AB Ermelo
Tel: 033-2475154 www.reislokaal.nl

Marco Jansen

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45