Samen met het team staan Sylvia van Roemburg en Marco van Leeuwen klaar voor jong en oud.
Samen met het team staan Sylvia van Roemburg en Marco van Leeuwen klaar voor jong en oud. Eigen foto

Feest! 25-jarig jubileum Pearle Opticiens Ermelo

Zakelijk

ERMELO Pearle Opticiens Ermelo bestaat 25 jaar. Het betrokken en deskundige Pearle team verwelkomt je graag in de winkel.

Pearle Opticiens is al 25 jaar niet meer weg te denken uit Ermelo, het ondernemende stel Sylvia van Roemburg en Marco van Leeuwen begon eind 1996 hun eerste Pearle winkel met groot succes. 

Samen met het team staan zij klaar voor jong en oud, op weg naar de magische ervaring van goed zicht en de perfecte look. 

WAT EEN TEAM Sylvia: ,,Wij zijn ontzettend trots op ons hechte en enthousiaste team. Maarten, Ilse en Naomi zijn onze opticiens en contactlensspecialisten. Geke werkt al 21 jaar bij ons en samen met Heidi en Gerrie zijn zij onze altijd vrolijke verkoopmedewerkers. Bas is ook al ruim 17 jaar bij ons werkzaam en is bedrijfsleider geworden van Pearle Putten, waar ik eind 2019 de winkel heb overgenomen.” 

TROTS Een jaar geleden is de winkel verhuisd naar de overkant, voorzien van het nieuwste winkelconcept en moderne apparatuur. ,,We zijn nog elke dag supertrots dat we in Ermelo deze mooie Pearle winkel hebben!” vertelt Marco. ,,Daarbij vinden we het ontzettend fijn om in Ermelo te werken, mee te groeien met onze klanten en een band op te bouwen in al die jaren. Diezelfde spirit, interesse en vakkundigheid willen wij ook meegeven aan onze jongere garde en we hopen nog jaren zo door te gaan.”

ACTIE Kom langs bij Pearle Ermelo of Putten en profiteer van de aantrekkelijke jubileum actie: 25% korting op alles! De actie loopt tot 10 juli 2022 en geldt alleen bij Pearle Ermelo en Putten. Vraag naar de voorwaarden. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken of bel naar 0341 55 88 93. Je kunt ook zonder afspraak langskomen in de winkel aan de Stationsstraat 100 te Ermelo. 

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van 30 euro) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45