Marja Stienstra is een kattenkenner en komt aan huis voor verzorging van katten in Ermelo, Harderwijk en Putten.
Marja Stienstra is een kattenkenner en komt aan huis voor verzorging van katten in Ermelo, Harderwijk en Putten. Eigen beeld

Catsitter biedt professionele kattenoppas aan huis in Putten

Zakelijk

ERMELO Marja Stienstra is haar leven lang al dol op dieren. Met name katten fascineren en inspireren haar in hoge mate. Onlangs besloot ze om van haar grootste passie haar werk te maken. Ze richtte Catsitter op: een professionele kattenoppasservice. 

Marja komt bij mensen aan huis die op vakantie of een weekendje weg gaan en een goede, betrouwbare oppas voor hun geliefde kat(ten) zoeken. Haar werkgebied is de regio Ermelo, Harderwijk en Putten.

HONKVAST ,,Katten houden niet van verandering en zijn nogal stressgevoelig”, vertelt Marja. ,,Bovendien zijn ze erg honkvast. Een verblijf in een dierenpension kan erg stressvol voor ze zijn. Ineens zit de kat in een andere omgeving, met vreemde geuren, geluiden en dieren. Ik kies er dan ook bewust voor om katten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen: thuis. Ik kom langs om de kat te verzorgen, maar ook om aandacht te geven. Dat vind ik minstens zo belangrijk. De ene kat wil graag knuffelen, de andere vindt spelen leuker. Iedere kat heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing!”

KATTENGEDRAG Omdat ze graag meer wilde weten over het gedrag van haar eigen kat, is Marja momenteel in de leer tot kattengedragstherapeut. Ze kan dus met recht een kattenkenner genoemd worden. ,,Door mijn kennis over katten weet ik wat hun natuurlijke behoeftes zijn en kan ik afwijkend gedrag sneller signaleren.”

HET BESTE Zelf laat Marja haar kater Beesie ook het liefst in zijn eigen omgeving als ze met vakantie gaat. ,,Je houdt van je kat en wilt toch het beste voor hem of haar. Iedereen kan een bakje eten neerzetten, maar je wilt toch ook dat je kat liefde en aandacht krijgt? Dat is mijn meerwaarde als professionele kattenoppas en dat doe ik met veel plezier!”

Kijk voor meer informatie op www.catsitter.nl of bel 06-21580831.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bestel oliebollen bij het St Jansdal in Harderwijk voor het goede doel 16 uur geleden
Afbeelding
Eindejaars Energiebespaaractie voor de inwoners van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem 18 uur geleden
Afbeelding
Even terug naar de jaren vijftig met The Wieners, deze band treedt op in Theater Stroud Putten 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
In Putten werden 43 bestuurders betrapt op rijden onder invloed 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
Putters en Puttenaren 2; de geschiedenis van Putten in levensverhalen 23 uur geleden
Afbeelding
ABN AMRO: baan in horeca minder populair bij jongeren gisteren
Logo
Afbeelding
Grieta en Karel hadden 240 pleegkinderen: Nijkerkse documaker filmde hun verhaal 6 dec, 20:00