Danielle Dekker van Het Haarhuys in Ermelo is een erkend en gecertificeerd haarwerkspecialist.
Danielle Dekker van Het Haarhuys in Ermelo is een erkend en gecertificeerd haarwerkspecialist. Marja Stienstra

Ermelose Danielle Dekker is haarwerkspecialist: ‘Een haarwerk aanmeten is vakwerk’

Zakelijk

ERMELO Het Haarhuys is gelegen aan de rand van het buitengebied in Ermelo, in een landelijke en rustige omgeving. Danielle Dekker helpt graag mensen die door gezondheidsproblemen kampen met haaruitval. (Tijdelijk) haarverlies kan veroorzaakt worden door chemotherapie en diverse vormen van alopecia, maar bijvoorbeeld ook door stress, erfelijkheid en bepaalde medicijnen.

Danielle is een erkend en gecertificeerd haarwerkspecialist. Ze is aangesloten bij alle zorgverzekeraars en verzorgt ook de financiële afhandeling. Indien nodig maakt Danielle een microscopisch onderzoek van de hoofdhuid, waarna ze een persoonlijk advies geeft. ,,Niet iedereen heeft een haarwerk nodig, soms kun je met de juiste dermatologische verzorgingsproducten de conditie van je hoofdhuid al verbeteren”, vertelt Danielle.

EIGENWAARDE ,,Mooi haar maakt onderdeel uit van je uiterlijke verzorging en uitstraling. Haarverlies kan dan ook een enorme impact hebben op je eigenwaarde. In een kleinschalige huiskamersetting leg ik in alle rust en privacy uit wat er op het gebied van haarwerken of haarstukjes mogelijk is. Ik lever zowel confectie- als maat haarwerken en werk hierbij met echt haar, kunstvezel of een mix van beide. In alle gevallen kijk ik naar de juiste kleur, lengte en de valling van het haar. Daarnaast bied ik ook bandana’s, sjaals en andere hoofdbedekkingen aan, voor zowel mannen als vrouwen.”

Inmiddels is Het Haarhuys transgendervriendelijk en bekend met de diverse fasen van een transitieperiode, waarin we samen met u in elk stadium een mooie oplossing kunnen vinden.

Meer informatie? Ga naar www.hethaarhuys.com of bel 06-13099867.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Eindejaars Energiebespaaractie voor de inwoners van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem 16 uur geleden
Afbeelding
Even terug naar de jaren vijftig met The Wieners, deze band treedt op in Theater Stroud Putten 18 uur geleden
Logo
Afbeelding
In Putten werden 43 bestuurders betrapt op rijden onder invloed 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Putters en Puttenaren 2; de geschiedenis van Putten in levensverhalen 21 uur geleden
Afbeelding
ABN AMRO: baan in horeca minder populair bij jongeren 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
Grieta en Karel hadden 240 pleegkinderen: Nijkerkse documaker filmde hun verhaal 6 dec, 20:00
Afbeelding
SDC Putten onderuit tegen nummer laatst 6 dec, 17:00
advertentie

Regiotreffers

advertentie
Logo
advertentie