Het nieuwe pand in Putten is nu een stuk opener en huiselijker.
Het nieuwe pand in Putten is nu een stuk opener en huiselijker. Jan de Roo

Univé en Midden Nederland Makelaars Putten openen gloednieuw pand aan Dorpsstraat in Putten

27 februari 2023 om 19:00 Zakelijk

PUTTEN Univé en Midden Nederland Makelaars Putten openden vorige week de deuren van hun gloednieuwe pand aan de Dorpsstraat 64-66 in Putten. Na vier maanden van intensief verbouwen wordt de jarenlange samenwerking voortgezet in een volledig gemoderniseerd pand, waar het makkelijk binnen lopen is. 

Henk Bronkhorst, winkelcoördinator bij Univé: ,,Univé wil dichtbij haar klanten staan en om die reden ook fysiek aanwezig zijn. Het nieuwe pand in Putten is nu een stuk opener en huiselijker. Zo is er een koffiebar en zijn er diverse comfortabele zithoeken. Alles is gericht op de persoonlijke aandacht die wij belangrijk vinden voor onze klanten. Een afspraak maken is niet nodig; ook voor vragen, advies of een kop koffie kunnen mensen gewoon bij ons binnen wandelen.”

GROOT NETWERK

De samenwerking op het gebied van woningen en verzekeringen is al ruim 25 jaar een vertrouwd concept in Putten. Van oudsher is Midden Nederland Makelaars een belangrijke speler in de regionale woningmarkt en helpt zij inwoners en ondernemers bij het kopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van hun woning, bedrijfspand of agrarisch vastgoed. Hèrald van Ark, kandidaat makelaar: ,,Met zes vestigingen in de regio beschikken we over een aanzienlijk netwerk en dat is ook gelijk onze kracht. In het nieuwe pand starten ook twee nieuwe makelaars: dat zijn ik en mijn collega Harm-Jan ten Hove. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

GRATIS JE HUIS VERKOPEN?

Het is deze hele week nog feest aan de Dorpsstraat 64-66 in Putten. Iedereen is welkom om het nieuwe pand te komen bekijken en een taartje te komen eten. Midden Nederland Makelaars heeft daarnaast een ludieke actie: klanten die dit jaar hun huis in Putten te koop aanbieden via de makelaar, kunnen de verkoopkosten terugwinnen! Kijk voor meer informatie op www.mnm.nl/actie-putten

Marja Stienstra

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie