Eva Doppenberg en Chantal van Essen staan klaar om de Scapino-klanten te bedienen
Eva Doppenberg en Chantal van Essen staan klaar om de Scapino-klanten te bedienen Scapino

Scapino Putten opent donderdag na grondige verbouwing de winkel in nieuwe stijl

14 maart 2023 om 15:17 Zakelijk

PUTTEN Donderdag 16 maart is het zo ver, dan opent Scapino Putten haar deuren na een grondige verbouwing. Binnen een maand is het pand helemaal gestript en weer volledig duurzaam opgebouwd. De rode loper gaat dan ook uit, de winkel wordt om 9.00 uur officieel geopend door filiaalmanager Eva Doppenberg. ,,Ik kijk ernaar uit om de klanten weer te ontvangen en te bedienen. Ik heb ze echt gemist,” aldus Doppenberg.

Donderdag belooft een heus feest te worden. Met een grote schaar knipt Doppenberg het lint door, de winkel hangt vol ballonnen en ook aan confetti is gedacht. Van 9.00 tot 10.00 uur geeft Scapino zelfs 20 procent korting op veel artikelen, conform de actievoorwaarden. Iedereen kan daar zijn voordeel uit halen, want Scapino is er voor iedereen. Het assortiment is breed. Schoenen, kleding en zelf speelgoed is er te vinden. Van bekende merken tot eigenmerken. Scapino biedt dezelfde look, dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs.

NIEUWE STIJL

De winkel gaat van het reguliere concept naar de nieuwe stijl. Het grootste verschil is dat de schoenen op model staan in plaats van op maat. Hierdoor is het makkelijker om het model uit te zoeken. Is het model niet in de winkel, dan verstuurt Scapino de juiste maat kosteloos op. Daarnaast kunnen klanten door de nieuwe stijl meer inspiratie opdoen doordat er veel kledingcombinaties te zien zijn. Doppenberg verwacht dat de mensen versteld zullen staan van de metamorfose. ,,Het licht is veel mooier, er ligt een fris uitziende vloer in en de buitengevel is zeer sprekend en sprankelend.” 

Ook assistent-filiaalmanager Chantal van Essen kijkt uit naar de opening. Zij heeft de klanten gemist en staat te popelen om hen weer te ontvangen. ,,We hebben een grote vaste klantenkring, dat is kenmerkend voor ons filiaal hier in Putten. Daar zijn we best trots op.”

Voor wie zaterdag de aanbieding van 20 procent op alles mist, maakt de winkel het goed met pakkende kortingen in het weekend. Scapino zet Putten letterlijk op stelten zowel met het aanbod, als wel met de ballonartiest die zaterdag door het centrum op stelten loopt. 

OPENINGSACTIE
Weekendaanbiedingen: Nike sokken, 3-pack voor slechts 5,99 euro.
Gevoerde regenlaarzen van dunlop kindermaat voor slechts 19,99 euro. Voor volwassenen voor slechts 24,99 euro.
Openingsactie donderdag van 9.00 tot 10.00 uur: 20 procent korting, actievoorwaarden zijn van toepassing.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie