Krista Schreuder is huidexpert en gunt iedereen een mooie, gezonde huid.
Krista Schreuder is huidexpert en gunt iedereen een mooie, gezonde huid. Jan de Roo Fotografie

Art of Beauty Skincare in Putten: ‘Samen gaan we voor jouw mooiste huid’

12 april 2023 om 12:30 Zakelijk

PUTTEN Krista Schreuder is expert op het gebied van ons grootste orgaan: de huid. Zij weet als geen ander wat een huid nodig heeft en maakt mensen ook bewust van hoe de huid werkt. ,,We vragen veel van onze huid, denk aan weersinvloeden, UV-stralen en blauw licht van beeldschermen. Je huid heeft enorm veel te verduren. Ook naarmate we ouder worden, heeft je huid meer ondersteuning nodig. Ik gun iedereen een mooie, gezonde huid. Ik maak een huidanalyse en kijk waar de huid behoefte aan heeft. Zo krijg je altijd een behandeling op maat.”

Krista zit al sinds 1997 in het vak. Ze heeft haar eigen huidverzorgingspraktijk in Putten: Art of Beauty Skincare en werkt bewust alleen met de producten van Babor. ,,Ik sta voor Babor. Met hun uiterst effectieve en werkzame formules krijg je direct een voelbaar en zichtbaar resultaat.” Een behandeling bij Krista bestaat altijd uit de onderdelen reiniging, verzorging, verbetering en ontspanning. Om het resultaat van de behandeling voort te zetten, is het belangrijk om ook thuis de juiste producten te gebruiken. Denk hierbij aan reiniging en verzorging, maar ook aan serums en ampullen, afgestemd op je huidtype en huidbehoefte.

,,Vaak denken mensen: ik heb geen problemen met mijn huid, maar als je dan doorvraagt blijken ze toch wel klachten te hebben. Zo kan je een droge, trekkerige huid ervaren na het douchen, onzuiverheden hebben of de eerste fijne lijntjes signaleren. Met de juiste producten krijg je je huid in topconditie. Een goed verzorgde huid is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Een gezonde huid geeft zelfvertrouwen. Als je letterlijk goed in je vel zit, straal je dat immers ook uit. En dat is precies mijn vakgebied. Samen gaan we voor jouw mooiste huid!”

Meer informatie? www.artofbeautyskincare.nl/ 06-12611188

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie