Lorraine en Alex van Marrum organiseren op vrijdag 19 mei met Eyefashion Ermelo een Theo event voor de lancering.
Lorraine en Alex van Marrum organiseren op vrijdag 19 mei met Eyefashion Ermelo een Theo event voor de lancering. Foto: Marco Jansen

‘Een stukje kunst op je hoofd’: Eyefashion Ermelo lanceert exclusief brillenmerk Theo Eyewear

4 mei 2023 om 10:00 Zakelijk

ERMELO Eyefashion Ermelo is altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere brillenmerken. Vanaf 2 mei is de optiekzaak van Alex en Lorraine van Marrum trotse en exclusieve dealer in de regio van Theo Eyewear. ,,Een eigenwijs, inspirerend en uniek brillenmerk.” Zij nodigen je van harte uit op de Theo dag op vrijdag 19 mei van 13.00-19.00 uur. 

Op de dag na Hemelvaart geeft Eyefashion Ermelo een feestje om het merk te lanceren. Dan komt een vertegenwoordiger van Theo, Peter Debaene, naar Ermelo om deskundig advies te geven voor het juiste Theo montuur. Op deze dag is de gehele collectie van dit bijzondere merk te bekijken, onder het genot van een hapje en drankje. 

Lorraine: ,,Het is voor klanten een unieke kans om elke kleur en model te passen. Theo is een ontzettend mooi en bekend merk dat niemand anders in deze regio verkoopt. Wij mogen het doen omdat wij jarenlang in Voorthuizen met Theo gewerkt hebben. Je moet het merk begrijpen en wij zijn benaderd door hun om het nog een keer te voeren. We hebben er enorm succes mee gehad in onze vorige winkels en zijn erg excited om het weer te mogen doen. We hebben veel verschillende modellen ingekocht, die al vanaf dinsdag 2 mei te koop zijn, maar we gaan het op vrijdag 19 mei lanceren.”

PRACHTIGE EN PRAKTISCHE MONTUREN

Theo is een familiebedrijf in Antwerpen, opgericht in 1987 door Wim Somers en Patrick Hoet, die met Theo wat anders wilden dan de mainstream brillen. Theo brillen zijn fris, eigenzinnig en met een tikkeltje humor. Ze zijn vrolijk, hip en kleurrijk: je mag er mee gezien worden. 

Theo brillen zijn fris, eigenzinnig en met een tikkeltje humor

Theo staat echter niet alleen voor ietwat ondeugend en excentriek, maar ook voor gebruik van hoogwaardige materialen. De modellen zijn voor dames en heren. Lorraine: ,,Het zijn heel mooie, aparte brillen ontstaan door de samenwerking tussen ontwerpers en opticiens. Speciale designers tekenen het lichtgewicht ontwerp, de opticien zorgt ervoor dat het technisch klopt en comfortabel op het hoofd zit. Prachtig, maar ook praktisch. Het is geen modeartikel, maar gaat heel lang mee. Het is een stukje kunst op het hoofd.”

WOW-EFFECT

Aanvankelijk waren ze enkel voor ‘mensen van stand’, maar inmiddels zijn de Theo brillen in trek bij een breed publiek, dat zich wel wil onderscheiden met een opvallend montuur. Lorraine: ,,Een Theo-bril geeft een wow-effect. Het gevoel dat iets je tegemoet komt. Een bril van Theo is hartelijk, vrolijk, verwonderend en ondeugend en blijft nooit en nergens onopgemerkt.”

EXCLUSIEVE MERKEN BIJ EYEFASHION

Eyefashion Ermelo is een zelfstandige optiekzaak in het centrum van Ermelo aan de Enk, die sinds 1 oktober 2021 wordt gerund door Alex en Lorraine van Marrum. De ondernemers uit Voorthuizen hebben samen 60 jaar ervaring in de optiek. 

We verkopen als enige in Ermelo de echte Varilux glazen van Essilor

,,We hebben heel veel bijzondere brillen. Andere exclusieve merken die niemand anders in deze omgeving verkoopt zijn Anne & Valentin, Chanel, Celine en Maybach. We verkopen als enige in Ermelo de echte Varilux glazen van Essilor, de uitvinders van multifocale glazen en de nummer één wereldwijd in deze brillenglazen. Door de groei van de winkel voegen we steeds iets bijzonders toe. Theo is een aanvulling op een heel mooie collectie.”

Begin 2024 gaat de zaak verhuizen naar het nieuwe pand in aanbouw aan de overkant aan de Enk 1A. ,,We zijn verliefd geworden op Ermelo en willen hier doorgroeien richting de mooiste brillenzaak van de Veluwe.” `

Eyefashion Ermelo Stationsstraat 95 3851 NC Ermelo Tel: 0341-557181 www.eyefashionermelo.nl.

Marco Jansen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie