Schuiteman Wonen is totaal vernieuwd.
Schuiteman Wonen is totaal vernieuwd. Henk Hutten

Familiebedrijf Schuiteman Wonen in Garderen in een compleet nieuw jasje: ‘Bij ons vind je het complete plaatje’

18 mei 2023 om 09:00 Zakelijk

GARDEREN Schuiteman Wonen is klaar voor de toekomst. Na weken van hard werken is de winkel compleet vernieuwd. Ook de gevel heeft een nieuwe look. Ineke en Wim Schuiteman zijn blij met de metamorfose van hun zaak die ook 85 jaar bestaat. Afgelopen zaterdag was er een gezellig open huis.

Wim: ,,Wij zijn een echt familiebedrijf. In 1938 begonnen Willem en Annie hun textielzaak. Mijn ouders Gert en Tiny namen de zaak in 1970 over. Zij voegden vloerbedekking toe en richten zich meer op textiel- en woninginrichting. In 1999 namen wij het stokje van hen over en specialiseerden ons meer in woning- en projectinrichting. Het complete plaatje dus.”

ADVIES

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. Ineke: ,,In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten.”

RUIME KEUZE

Jouw interieur is pas echt compleet met mooie raamdecoratie en een fijne vloer. Van vitrage tot rolgordijnen en binnenzonwering tot horren. Van PVC en vinyl tot aan tapijt en vloerkleden. Het assortiment van Schuiteman Wonen biedt jou een ruime keuze. Wim: ,,Wij verzorgen alles van a tot z. van persoonlijk advies, inmeten, oplevering tot nazorg. Als stoffeerder kom ik langs en ben ook het aanspreekpunt. Bij een groter project maken we gebruik van bekende vakkundige stoffeerders.”

Wim: ,, Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Je kunt dus altijd in de winkel terecht. Loop vrijblijvend binnen, bekijk ons aanbod, of kom langs voor onderhoudsmiddelen of accessoires. Parkeren kan gewoon gratis voor de deur.”

Je bent van harte welkom bij Schuiteman Wonen, jouw specialist in de regio Garderen, Putten, Ermelo en Harderwijk voor raamdecoratie, gordijnen, inbetweens, pvc-vloeren en tapijt.

Schuiteman Wonen. Dorpsstraat 34, 3886 AS Garderen. T: 0577-461255. E: info@schuitemanwonen.nl I: www.schuitemanwonen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie