Afbeelding
geen foto

Inclusief Groep behaalt opnieuw PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificering

30 augustus 2023 om 16:43 Zakelijk Deel je nieuws

Inclusief Groep, Werk- en Leerbedrijf op de Veluwe, is trots dat zij opnieuw de PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificering hebben behaald. Dit betekent dat Inclusief Groep voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 en dat minimaal 30% van hun personeelsbestand bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inclusief Groep is al vanaf 2016 PSO gecertificeerd.  

Externe audit 

Een externe audit heeft onlangs plaatsgevonden. Alle afdelingen binnen Inclusief Groep zijn onder de loep genomen. Uit de audit is gebleken dat Inclusief Groep zich inzet voor het creëren van een inclusieve werkomgeving. Inclusief Groep voldoet aantoonbaar aan de hoogste normen op het gebied van sociaal ondernemen. Daarnaast heeft Inclusief Groep ook de PSO 30+ Certificering behaald. Dit geeft aan dat zij ruimschoots aan de eisen voldoet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te integreren in het bedrijfsproces. De infrastructuur van Inclusief Groep wordt gebruikt als ontwikkelomgeving voor deze medewerkers. Het motto binnen Inclusief Groep is simpel maar krachtig: “werken leer je door te werken”.

 

Certificering weerspiegelt missie van Inclusief Groep

Directeur Risco Balkenende: “We zijn verheugd om opnieuw de PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificering te ontvangen. Dit weerspiegelt onze missie, namelijk werken aan een inclusieve arbeidsmarkt waarbij iedereen duurzaam deelneemt en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal participeren.”

PSO landelijke norm voor sociaal ondernemen

De PSO-certificeringen worden toegekend door TNO, de onafhankelijke organisatie die de mate van inclusiviteit van bedrijven en organisaties meet. Deze erkenning laat zien dat Inclusief Groep zich voortdurend inspant om impact te maken en een voorbeeld te stellen in de sector van sociaal verantwoord ondernemen.

Wilt u meer weten over de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)? Bezoek dan www.PSO-Nederland.nl. Meer informatie over Inclusief Groep is te vinden op www.inclusiefgroep.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie