De crossfitruimte bij FitPower Putten is van alle gemakken en attributen voorzien.
De crossfitruimte bij FitPower Putten is van alle gemakken en attributen voorzien.

Dag en nacht sporten bij FitPower24/7 in Putten

13 september 2023 om 08:30 Zakelijk

PUTTEN Sporten wanneer het jou uitkomt, of dat nou overdag, ‘s avonds of ‘s nachts is? Het kan bij FitPower24/7 in Putten.

Deze sportschool is dag en nacht open, zodat ook mensen met een ander werkritme gewoon kunnen sporten. Leden kunnen altijd naar binnen met een tag en een vingerscan. Lilly Huijbreghts: ,,We merken dat best veel mensen ’s avonds laat nog komen sporten. Die hoeven niet weg als onze mensen weggaan, maar kunnen gewoon door blijven sporten.”

SAMEN BEWEGEN

FitPower is een moderne sportschool met alles erop en eraan. Je kunt er zowel terecht voor individuele kracht-conditie- en cardiotraining, maar ook voor diverse groepslessen zoals Bodypump, Zumba en Bodyshape. Lilly: ,,We hebben drie grote trainingsruimtes in Putten, eentje wordt gebruikt voor spinning en de andere twee voor onze groepslessen. Hier is veel vraag naar, mensen vinden het gezellig om samen te bewegen.” Voor de mensen die liever individueel trainen biedt de sportschool gratis, persoonlijke trainingsschema’s aan.

MODERNE APPARATUUR

Wat bijzonder is zijn de moderne, high-tech fitnessapparaten die bij FitPower24/7 staan. Lilly: ,,Onze apparaten zijn nieuw en voorzien van meetapparatuur om belangrijke lichaamsfuncties te kunnen meten tijdens inspanning. Ook hebben ze displays die je tijdens het wandelen of fietsen meenemen naar de Oostenrijkse bergen. Ook het kijken van een film tijdens het sporten is mogelijk.”

OUDEREN

Speciale aandacht is er voor de senior sporter. Zo biedt FitPower24/7 Seniorenfit, waarbij ouderen onder begeleiding van een fysiotherapeut een rondje door de sportschool maken en verschillende oefeningen doen. Het uitgangspunt hierbij is in beweging blijven en de conditie op peil houden. Ook heeft de sportschool diverse fitnessapparaten met een verstelbare hoek, wat fijn is voor ouderen.

Wil je liever dat er medewerkers aanwezig zijn tijdens je work-out? Kom dan op de bemande openingstijden gerust eens langs. Tijdens de bemande uren kun je ook begeleiding krijgen tijdens het sporten en helpen de trainers je graag op weg in de fitnessruimte.

FitPower24/7 Putten, Hoge Eng West 10 Putten. Telefoon: 0341-350460. Bezoek de website: www.fitpower247putten.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie