De Italiaanse wijnleverancier heeft de gasten voorzien van een selectie van de beste wijnen.
De Italiaanse wijnleverancier heeft de gasten voorzien van een selectie van de beste wijnen. Studio LUSIN

Wine & More bij Broekhuis Harderwijk verwelkomt ruim 500 gasten: heerlijke wijnen, live muziek en een mooie beursvloer

9 oktober 2023 om 15:00 Zakelijk

HARDERWIJK Met ruim 500 gasten is het event Wine & More bij Broekhuis Harderwijk, donderdagavond 5 oktober, succesvol verlopen. Het was een avond waar wijn, entertainment en Luxe & Lifestyle samen zijn gekomen. Ook deze tweede editie hebben de gasten weer kunnen genieten van heerlijke wijnen, lekkere hapjes, live muziek en een mooie beursvloer. Het initiatief komt van Erik Broekhuis, Erwin Teunissen en Patrick Visch, drie ondernemers die een gezamenlijke passie hebben in het verbinden van mensen.

Erwin Teunissen van Vinivo kijkt terug op een geslaagde avond. ,,Onze Italiaanse wijnleverancier heeft de gasten voorzien van een selectie van onze beste wijnen. We hebben de mensen kunnen laten proeven en beleven, iets waar we veel voldoening van hebben gekregen.”

VERBINDEN EN ONTMOETEN

Erik Broekhuis van Studio Broekhuis Interieurarchitectuur reageert enthousiast: ,,We zijn drie ondernemers die elk op hun eigen manier altijd werken aan verbinding en ontmoeting. Deze avond konden we dat op een prachtige manier samenbrengen. We hebben veel enthousiaste en mooie reacties mogen ontvangen van zowel de gasten, de ondernemers op de beursvloer en van onze gastheer Joost Fraanje.”

Een kleine dertig lokale en regionale ondernemers hebben de gasten laten inspireren en enthousiasmeren met hun producten en diensten op het gebied van Luxe & Lifestyle.

Patrick Visch van Proximare geniet nog na. ,,We hebben zoveel mensen uit verschillende netwerken bij elkaar kunnen brengen in samenwerking met verschillende ondernemers. Dat is iets om met veel plezier op terug te kijken. We zijn ruim verdubbeld in het aantal gasten en hebben iedereen weer een mooie avond kunnen bieden. Wat ons betreft een hele mooie basis voor een terugkerend evenement.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie