B.I.G. Vision Oogmeetdag bij Veluwe Optiek in Putten. Op de foto team Veluwe Optiek: voor Joyce, Niels; achter Ben, Ingrid, Richard, Charlotte.
B.I.G. Vision Oogmeetdag bij Veluwe Optiek in Putten. Op de foto team Veluwe Optiek: voor Joyce, Niels; achter Ben, Ingrid, Richard, Charlotte. Foto: Marco Jansen

B.I.G. Vision Oogmeetdag bij Veluwe Optiek in Putten: optimale afstemming van de glazen met innovatieve DNEye scanner

24 oktober 2023 om 12:22 Zakelijk

PUTTEN Veluwe Optiek presenteert vrijdag 3 november van 9.00 tot 21.00 uur de nieuwste innovatie in oogmeettechniek. Tijdens de B.I.G. Vision Oogmeetdag word je meegenomen in de nieuwste ontwikkeling van 2023: de biometrische intelligente glazen (B.I.G). Bij dit event wordt de oogmeting gedaan in een capsule met de DNEye scanner 2.

„Als je een bril of lenzen draagt, betekent dat niet dat je slecht hoeft te zien. Door gebruik van het juiste product, kun je er vaak meer uit halen. Een grote groep brildragers haalt echter niet het optimale uit hun ogen doordat de glazen niet goed zijn afgestemd”, vertellen Niels Vijge en Richard Tamminga. „Om hier het maximale uit te halen is het van belang dat het oog en de hersenen de juiste afstelling krijgen. Je bent het meest afhankelijk van je ogen, die je het vaakst gebruikt. Dit verdient optimaal zicht en comfort.”

INNOVATIEVE DNEYE TECHNIEK

De innovatieve DNEye techniek maakt een groot verschil ten opzichte van de verouderde slijptechnieken, die voor iedereen hetzelfde resultaat geven, stellen de opticiens uit Putten. „Met de unieke DNEye techniek worden de glazen gepersonaliseerd en als een pak of jurk speciaal voor jou op maat gemaakt. Ieder oog is uniek, net als een vingerafdruk. Met de DNEye scanner maken wij een ‘print’ van het oog, door 7.000 punten die gemeten worden. Deze worden verwerkt in de glazen. Hierdoor zie je kleuren natuurlijker, zijn de contrasten scherper en ervaar je beter nachtzicht.”

ASSORTIMENT BRILLEN EN CONTACTLENZEN

Veluwe Optiek heeft een breed assortiment aan brillen en contactlenzen, waarbij de klant zelf de keuze heeft in prijs/kwaliteit. „Wij staan achter de kwaliteit van elk product, maar hebben het assortiment wel onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat we voor ieder zijn of haar wensen een oplossing hebben. We willen de klant het optimale en haalbare bieden.”

Veluwe Optiek heet iedereen welkom om te ervaren wat het beste past. „Wij geven advies; of het gaat om nieuw oogonderzoek of te controleren of de huidige bril nog klopt. Maak op 3 november aanstaande kennis met de innovatieve DNEye scanner 2 en ons team.”

Veluwe Optiek, Dorpsstraat 43 3881 BA Putten. Tel: 0341-767004, www.veluweoptiek.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie