Transportbedrijf St vd Brink kondigt de overname van transportactiviteiten en de medewerkers van Jan Hofman Transport in Vroomshoop aan.
Transportbedrijf St vd Brink kondigt de overname van transportactiviteiten en de medewerkers van Jan Hofman Transport in Vroomshoop aan. Eigen foto

Ermelo’s transportbedrijf St vd Brink blijft groeien na nieuwe overname Jan Hofman Transport

27 oktober 2023 om 11:41 Zakelijk

ERMELO Transportbedrijf St vd Brink kondigt de overname van transportactiviteiten en de medewerkers van Jan Hofman Transport in Vroomshoop aan.

De overname van activiteiten betreft 18 transporteenheden en 20 medewerkers en markeert weer een mijlpaal in de verdere groei van St vd Brink.

GROEI IN BOUWSECTOR

Deze overname is in lijn met de strategische koers van St vd Brink om uit te breiden in de bouwsector. De overname van de activiteiten van Jan Hofman Transport met de transporteenheden en het ervaren team is een waardevolle toevoeging aan ons groeiende portfolio. ,,Na de overname van Bremer Transport eerder dit jaar versterken we onze positie met een betere dekking in Nederland. Kortom: een win-win situatie”, aldus Alex van den Brink, algemeen directeur St vdBrink.

IDENTITEIT

St vd Brink waarborgt niet alleen de werkgelegenheid voor het bestaande personeelsbestand, maar ook de continuïteit en identiteit van Jan Hofman Transport zoals de naam en locatie. Na afronding van de laatste formaliteiten zal de overname met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 een feit zijn.

REPUTATIE FAMILIEBEDRIJF

St vd Brink is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in het motto ‘Samen vooruit’. Nadat bleek dat Anita en Lex Reekers open stonden voor een eventuele verkoop, werd de routekaart voor beide partijen snel uitgestippeld. ,,Bij de eerste ontmoeting spraken wij uit dat het gevoel van beide kanten goed moet zijn om verder het traject in te gaan. De klik was er meteen ook vanwege de overeenkomsten van onze bedrijven. We zijn net als St vd Brink een familiebedrijf met een betrouwbare reputatie in de markt. Voor ons was St vd Brink dan ook dé partij om ons bedrijf aan over te dragen”, vertellen Anita en Lex Reekers.

LANDELIJKE DEKKING

Na overname van Jan Hofman Transport telt St vd Brink 820 medewerkers en 430 eigen trekkende eenheden. Met de uitbreiding van deze locatie in Vroomshoop is onze landelijke dekking vergroot. Hiermee bereiden wij ons voor op de zero emissie logistiek voor het oosten van Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie