De goede begeleiding stopt niet in de showroom. Ook transport regelt Keukensale en Sanisale Nijkerk zelf.
De goede begeleiding stopt niet in de showroom. Ook transport regelt Keukensale en Sanisale Nijkerk zelf. Eigen foto

Keukensale Nijkerk slaat vleugels uit met vestiging aan woonboulevard Westpoort in Amsterdam

1 november 2023 om 10:11 Zakelijk

NIJKERK/AMSTERDAM Eveline Jansen van Keukensale en Sanisale Nijkerk vertelt dat zij afgelopen juli eigenaar is geworden van een nieuwe vestiging. Het gaat om de Keukensale aan de woonboulevard Westpoort in Amsterdam. Hiermee hoopt zij de persoonlijke benadering van haar team naar Amsterdam over te brengen.

Door de medewerking aan ‘Kopen zonder Kijken’ zijn Keukensale en Sanisale bekende namen geworden. Binnen deze franchise zijn het de ondernemers die deels de zaken naar eigen inzicht kunnen invullen. ,,Bij Keukensale en Sanisale Nijkerk staan we erom bekend dat de klant in een ontspannen sfeer en met deskundig advies de ideale keuken en/of badkamer kan uitzoeken’’, vertelt Eveline. ,,Dit heeft ervoor gezorgd dat we de afgelopen jaren een steeds grotere en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. We kijken ernaar uit de klanten ook in Westpoort blij te kunnen maken met een mooie keuken.’’

Zowel in Amsterdam als in Nijkerk laat Keukensale een uitgebreid assortiment gevarieerde keukens zien. ,,Waar de afgelopen jaren zwarte keukens heel populair waren, zien we een verschuiving naar de kleuren naturel en taupe. Dit zorgt voor een wat zachtere en vriendelijkere uitstraling. Het geeft de (leef-)keuken ook een wat uitnodigender karakter.” Nieuw in het assortiment is een composiet werkblad van gerecycled materiaal. ,,Een goede ontwikkeling, want duurzaamheid is uiteraard belangrijk.” 

Wanneer mensen ook tegels nodig hebben, is het handig dat Sanisale in hetzelfde pand is. ,,Ook daar vind je een uitgebreide showroom vol luxe badkamers met comfortverhogende extra’s zoals een Sunshower, Aquasound en (voor de liefhebbers) een billen-douche in de wc.” Een nieuwe ontwikkeling in badkamers is de wandafwerking met een plaat uit één stuk. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, van marmer tot hout.

In november wordt de ‘gezinsuitbreiding’ op beide locaties uitgebreid gevierd met mooie aanbiedingen en leuke cadeaus. KeukenSale/SaniSale, Boekdrukker 9, Nijkerk. Tel.: 033 246 67 44. www.keukensale.com & www.sanisale.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie