Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 26 november van 10.00 tot 13.00 uur een laarzenwandeling door het prachtige landschap rond de Leuvenumse Beek.
Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 26 november van 10.00 tot 13.00 uur een laarzenwandeling door het prachtige landschap rond de Leuvenumse Beek. Sjoerd van der Wal

Laarzenwandeling Leuvenumse Beek met boswachter Natuurmonumenten

23 november 2022 om 11:00 Activiteiten

ERMELO Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 26 november van 10.00 tot 13.00 uur een laarzenwandeling door het prachtige landschap rond de Leuvenumse Beek. 

Wandel mee met de boswachter buiten de paden. Een tocht voor wie niet bang is voor modder en drassigheid en graag meer wil weten over de natuur rond de Leuvenumse Beek, de langste beek van de Veluwe met een lengte van 17 kilometer. De beek is een aantal jaren geleden hersteld en kan weer zijn natuurlijke gang gaan. Spot de zeldzame vis ‘de beekprik’, met een beetje geluk een ijsvogel of wild.

Laarzen of goede waterdichte schoenen zijn geen overbodige luxe. Info en reserveren via natuurmonumenten.nl/agenda-noord-veluwe. Geschikt vanaf 12 jaar voor iedereen die goed ter been is. Plaats: Leuvenumse Bossen, parkeerplaats Poolseweg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie