Team Heinen Delfts Blauw neemt de wisselbeker in ontvangst van Jack van Strien, voorzitter van Rotary Oud-Groevenbeek
Team Heinen Delfts Blauw neemt de wisselbeker in ontvangst van Jack van Strien, voorzitter van Rotary Oud-Groevenbeek Jan Grift

Heinen Delfts Blauw winnaar bedrijventennistoernooi

2 september 2018 om 21:41 Nieuws Deel je nieuws

Het jaarlijkse tennisevenement van Rotary Oud-Groevenbeek is dit jaar gewonnen door Leon en Sandra Fleischeuer van Heinen Delfst Blauw. Cees Winter en Meredith Hermis die uitkwamen voor de Rabobank werden tweede. De derde plaats was voor Maurits Schraven en Niels Callenbach van Orange Talent. 

De opbrengst van € 3.500,- van dit sponsortoernooi  komt ten goede aan de stichting NUW die in Uganda een ambachtsschool voor Aids-wezen opstart. 

Het toernooi werd voor de zesde keer georganiseerd op de eerste zaterdag van september. Dit jaar zijn voor het eerst 16 teams ingezet waardoor het op het Laakhuisje gezellig druk was. Ondanks de grote verschillen in speelsterkte werd er met veel plezier gespeeld in een sportieve sfeer. Omdat sponsoren ook prijzen ter beschikking hadden gesteld ging niemand met lege handen naar huis. Het weer hielp ook mee waardoor het aan alle kanten een geslaagd evenement te noemen is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie