nieuw interieur van de AGF-afdeling
nieuw interieur van de AGF-afdeling Dee

Update PLUS Dee Putten

6 september 2018 om 12:31 Nieuws Deel je nieuws

PLUS supermarkt aan de Gervenhof heeft deze week een flinke update gekregen. Vier jaar na de laatste verbouwing zijn er een aantal zaken vernieuwd. De zelfscanterminals en de emballage-automaat zijn vervangen. Deze zijn nu weer helemaal bij de tijd, sneller en gebruiksvriendelijker. Ook is de hele supermarkt voorzien van digitale schaplabels. Dit om adequaat te kunnen reageren op actuele prijswijzigingen, de prijs op het schap klopt altijd.

PLUS Dee introduceert vanaf deze week de laagste prijscheck. PLUS checkt de prijzen van diverse productgroepen en zorgt ervoor dat klanten bij hem gegarandeerd goedkoop uit zijn.

PLUS ondernemers Marco en Dennis Dee: “PLUS biedt kwaliteit en service tegen aantrekkelijke, scherpe prijzen. Wij willen dit extra benadrukken en introduceren daarom de laagste prijscheck. Wij meten voor de klant de prijzen, zodat ze er op kunnen vertrouwen dat ze bij ons het voordeligst uit zijn. Op de groenteafdeling zijn de verkoopprijzen van onze PLUS en van de andere supermarktketens te zien. Zo kunnen onze klanten meteen zien wat het voordeel is dat wij bieden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie