Vlnr: Ghazala, Maaike Sterken (Buurtzorg Jong), Juda, Wethouder Priem en Amy
Vlnr: Ghazala, Maaike Sterken (Buurtzorg Jong), Juda, Wethouder Priem en Amy Buurtzorg Jong

Wethouder Priem maakt winnaars kleurwedstrijd Buurtzorg Jong bekend

19 september 2018 om 19:28 lokaal Deel je nieuws

Woensdag 19 september heeft wethouder jeugd Gerbert Priem, de winnaars bekend gemaakt van de kleurwedstrijd ten gelegenheid van het lustrum van Buurtzorg Jong. Hij deed dit in Stroud met achter zich de vele honderden kleurplaten, tekeningen en knutselwerkjes die door de Puttense jeugd waren ingezonden. De jeugd- en gezinsprofessionals van Buurtzorg Jong voelden zich echt jarig door al deze prachtige creativiteit. Zij hebben in drie leeftijdscategorien de vijf mooiste kleurplaten uitgekozen, daarna bepaalde het lot wie de winnaar werd.

In Stroud werden de winnaars en winnaressen verwelkomt door de jeugd- en gezinsprofessionals van Buurtzorg Jong, de directeur van Buurtzorg Jong: Annemiek de Klein en door wethouder Gerbert Priem. Zij mochten hun familie en vrienden meenemen en werden verwend met hapjes en drankjes. Vervolgens wachtten zij in spanning af wat de wethouder ze te vertellen had.

In de categorie "groep 1 en 2" won Juda uit groep 1 van de Ichtusschool. Hij ging naar huis met een skelter. In de categorie "groep 3,4 en 5" won Amy uit groep 5 van de Schuilplaats. Zij ging naar huis met een prachtig paar skates van een goed merk. In de categorie "groep 6, 7 en 8" won Ghazala uit groep 6 van de Akker. Zij mag met vijf vrienden of vriendinnen op avontuur in het klimbos in Garderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie