Afbeelding
Werk van Hannelieke van Beek door Edwin Westhoff

Nieuwe expositie Kunst in de Kelder

28 oktober 2018 om 07:51 lokaal

PUTTEN Een nieuwe expositie van Kunst in de Kelder werd vrijdag 19 oktober geopend in School Veenhuizerveld. Tot en met 24 november 2018 zijn daar kunstwerken te bezichtigen van Hannelieke van Beek, Dery Timmer en Wilma Hornsveld.

Hannelieke van de Beek studeerde Beeldende Kunsten in Den Haag. Impressies van reizen komen veelvuldig terug in haar werk dat is geëxposeerd in veel kerken in Nederland die deze kunstwerken gebruiken als onderdeel van (bijzondere) kerkdiensten. Zie: www.hanneliekevandebeek.exto.nl.

Dery Timmer: ,,Kleur is wezenlijk voor mij; ik gebruik altijd zelf geverfde stoffen, bijvoorbeeld zijden organza en polyestervlies, maar ook papier en handgeschept papier van de Zaanse Molen. Ik wil spannende textiel maken en experimenteer voortdurend met nieuwe materialen en technieken."

Wilma Hornsveld: ,,Klei inspireert mij door de vele mogelijkheden die het biedt: het vormen, vervormen en de verschillende stooktechnieken. Mijn werk is kleurrijk en voor mij een weerspiegeling van een levensweg volop in beweging." Zie: www.wilma-hornsveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie