Eerste editie joc groot succes

30 november 2018 om 11:54 Nieuws Deel je nieuws


 

Het Jonge Ondernemers Café (joc) was afgelopen donderdag 29 november voor het eerst. Een groep jonge ondernemers uit de omgeving van Putten kwam in de avond samen om een drankje te doen en elkaar te leren kennen bij Cava 22 in Putten.

18 ondernemers die niet ouder zijn dan 30 jaar. De diversiteit was groot. Van technische monteurs tot online marketeers, ze waren er allemaal. Het was leuk om te zien hoe iedereen elkaar leerde kennen op deze eerste avond. De sfeer was al snel goed, ondernemers houden nou eenmaal van ondernemers. Naast het kennismaken waren er natuurlijk ook goede gesprekken over het ondernemen zelf. Als jonge beginners loop je vaak tegen diezelfde dingen aan en is het geweldig om te leren van anderen die soortgelijke situaties hebben meegemaakt.

De insteek van de avond? “Ongedwongen samenzijn en de passie voor ondernemen delen.” aldus Theo van de Kamp. De eerste editie van het Jonge Ondernemers Café was natuurlijk voor ons als organisatoren ook gewoon afwachten. Wie komen er, wat worden de reacties en is het voor herhaling vatbaar?

De exacte datum is nog niet bekend maar over een tweede editie is geen twijfel mogelijk. De reacties waren zo positief dat het zeker is dat er een vervolg komt in de vorm van een nieuwjaarsborrel. Benieuwd naar de volgende joc bijeenkomst of jezelf alvast inschrijven voor de volgende bijeenkomst? Ga dan naar www.mandelo.nl/joc.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie