Winter Wandelingvoor mantelzorgers uit de regio

7 december 2018 om 15:28 lokaal Deel je nieuws

Wandelt u graag maar komt het er steeds niet van, dan is het misschien leuk om in uw agenda de activiteit ’wandelen door de seizoenen voor (ex)mantelzorgers’ te noteren.

Bij dit initiatief is de start van de seizoenen het moment van samen in beweging, ontmoeting en delen.

De druk op mantelzorgers neemt toe en een verfrissende wandeling en sociale contacten schieten er maar zo weer bij in. Mantelzorg gaat altijd door en om hierin (h)erkenning en ontmoeting te stimuleren willen we u van harte uitnodigen voor aangenaam informeel en ongedwongen samenzijn.

“Wandeling door de seizoenen” is een initiatief vanuit de regionale servicepunten mantelzorg. -de Winterwandeling” speciaal voor (ex)mantelzorgers vanuit Putten, Ermelo en Harderwijk.

Op donderdagochtend 20 december kunnen (ex)mantelzorgers vanuit Putten, Ermelo en Harderwijk aansluiten voor de winterwandeling.

Middenin in het centrum van Ermelo bij “De Inloop Pinel” van Welzijn Ermelo Raadhuisplein 8 kunnen (ex)mantelzorgers vanaf 10.30 uur op vrijblijvende informele wijze een lekkere kop koffie of thee drinken.

Daarna rond 11.00 uur kan men aansluiten voor een leuke wandeling. Al lopend treft u contacten die weten wat het betekent te zorgen voor een naaste. Rond 12.00 uur is deze activiteit afgerond.

Gezelligheid, begrip, beweging, luchtje scheppen en indien voor u wenselijk ervaringen delen en uitwisselen kunnen u er toe zetten om mee te doen. Door momenten te plannen voor bewuste ontspanning kan men over het algemeen de zorg langer en gezond volhouden.

Voor opgave of informatie kunt u mailen naar: Lisanne van den Hee

mantelzorg@welzijnermelo.nl

mantelzorg@zorgdat.nl

mantelzorg@swputten.nl

onder vermelding van ‘Wandeling door de seizoenen’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie