Puttenaren toch niet op TV

17 december 2018 om 06:34 lokaal

PUTTEN De veertig inwoners uit Putten die afgelopen oktober hebben deelgenomen aan opnames van het RTL4-programma Postcode Loterij: De weg naar het miljoen, zullen hun prestaties niet op tv kunnen bekijken. De Puttenaren ontvingen afgelopen weekend een brief van de Postcode Loterij waar in staat dat de aflevering wegens omstandigheden niet wordt uitgezonden.

In het tv-programma, dat wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé, nemen vijf wijkvakken uit het land het tegen elkaar op. Het gaat er daarbij om wie de meeste kennis heeft en wie onderweg de juiste keuzes maakt. De deelnemers maken daarbij kans op grote geldprijzen.

Veertig inwoners met postcode 3882 mochten 16 oktober naar de tv-studio in Aalsmeer komen om mee te doen. De Puttenaren bakten er tijdens de eerste ronde van de opnames niet veel van;  Ze werden slechts vijfde van de vijf aanwezige wijkvakken. In de tweede ronde viel de beste Puttenaar van de avond ook nog eens als eerste af. De uiteindelijke winnaar van deze aflevering ging met een groot geldbedrag naar huis. Als reden van de schrapping geeft de Postcode Loterij de volgende reden: ,,Tijdens de finale van de betreffende aflevering is de opname stilgelegd. Achteraf blijkt dat dit ten onrechte is gebeurd. Daardoor voldoet de opname niet aan de kwaliteitseisen die de Postcode Loterij aan een opname stelt. Dat heeft ons doen besluiten om deze aflevering niet uit te zenden. De gewonnen geldprijzen zijn uiteraard uitgekeerd.'' 

De Puttenaren ontvingen een cheque van 50 euro en een reiskoffer. De Postcode Loterij meldt verder in de brief dat ze hopen dat de deelnemers terug kunnen kijken op een leuke avond in de studio. 

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie