Afbeelding
BDU Media

De vijf best bekeken video's van De Puttenaer in 2018

26 december 2018 om 08:06 lokaal

PUTTEN Aan het eind van ieder jaar is het tijd voor terugblikken, overzichten en lijstjes. Daar doet de redactie van de Puttenaer graag aan mee. Deze keer met een top-5 van best bekeken nieuwsvideo's van het afgelopen jaar.

De best bekeken video afgelopen jaar (boven) werd gemaakt door Vera Schouten. Zij trof in een vroege ochtend in februari een wolf aan in polder Arkenheem en wist deze mooi op beeld vast te leggen, inclusief een sierlijke sprong over een sloot.

Donkersgoed Multimedia maakte een samenvatting van de koningsdagoptocht van 2018. Een bonte stoet aan versierde wagens en deelnemers passeert de revue en dit leverde deze video de tweede plaats op in de lijst.

De gemeenten Barneveld, Putten en Ede vormen het decor voor de vierde editie van de Visual Art Rally, de video op de derde plaats in de top-5. In Putten in de omgeving van Huinerbroek lag een proef van vijftien kilometer. Donkersgoed Multimedia bracht de racende auto's in beeld.

Nog een dierenvideo op de vierde plaats. Bij Landwinkel De Vrolijke Geit op de Klunenweg werden veel lammetjes geboren en dat werd gevierd met de jaarlijkse lammetjesdag en voorjaarsmarkt. (Video: Donkersgoed Multimedia).

De vijfde video geeft een sfeerimpressie van de Putten Power Run waar in april enkele honderden lopers aan mee deden.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie