Afbeelding
Koen Suyk

Mening over herinrichting Postweg en Drieseweg welkom

20 december 2018 om 10:54 lokaal

PUTTEN De Postweg en Drieseweg krijgen halverwege 2019 een nieuw wegdek, meldt de gemeente. ,,In januari beginnen wij met het vervangen van de elektra-, gas- en waterleidingen. Wij willen u vooraf informeren over de werkzaamheden en onze plannen." Ook vragen zij inwoners mee te denken over het kleur- en materiaalgebruik van het nieuwe wegdek, maatregelen op kruisingen en openbare straatverlichting.

Donderdagavond 20 december is er een informatieavond over de werkzaamheden aan de Postweg en Drieseweg. De informatieavond wordt georganiseerd in Stroud (aan de Brinkstraat 91) vanaf 19.15 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Tijdens het eerste deel van de avond praat de gemeente iedereen bij over de inhoud van de werkzaamheden en onze plannen. De plannen zijn de afgelopen maanden met vier bewonersvertegenwoordigers voorbereid. Na 20.00 uur kunnen bezoekers voor specifieke vragen terecht bij de informatietafels. Ook vraagt de gemeente ieders mening over asfalt of klinkers, wel of geen plateaus en openbare straatverlichting.

De plannen zijn alvast te bekijken via www.putten.nl/postweg-drieseweg. Voor vragen: tel. 0341-359761 of jjvdhoek@putten.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie