Nieuwe vlogserie van Wij Putten: Vraag het Rien

7 januari 2019 om 13:00 lokaal Deel je nieuws

Raadslid Rien van den Hoek is gestart met een nieuwe vlogserie, onder de titel ‘Vraag het Rien.’ De eerste aflevering staat inmiddels online.

De videoserie is een vervolg op de vlogs waar Van den Hoek ruim drie jaar geleden mee begon, onder de titel ‘Waar is Rien?’ In de serie ging hij in op actuele onderwerpen uit de Puttense politiek, om de materie daarmee voor een breed publiek toegankelijk te maken. ”Politiek is vaak een ver-van-mijn-bed-show. Ik probeer zaken in mijn video’s eenvoudig te houden”, zegt Van den Hoek.

Dat is ook de opzet van de nieuwe serie, waarbij vragen van Puttenaren centraal staan. In de eerste aflevering, die inmiddels online staat, beantwoordt hij de vraag wat er in Putten in 2019 politiek te verwachten is. De video heet ‘2019 oogstjaar’, omdat Putten na een periode van zuinig aan doen op veel plaatsen op de schop gaat, letterlijk en figuurlijk. Voor volgende afleveringen kan iedereen vragen insturen, via info@wijputten.nl. Van den Hoek beantwoordt ze, op voorwaarde uiteraard dat de vragen betrekking hebben op de Puttense politiek.

Van de serie ‘Waar is Rien?’ zijn 29 afleveringen gemaakt, die nog altijd te zien zijn op de website van Wij Putten en via Facebook en YouTube.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie