Fanfarecorps Excelsior in 1922
Fanfarecorps Excelsior in 1922 Eigen foto

Jubileumjaar fanfarecorps Excelsior van start

12 januari 2019 om 12:29 lokaal Deel je nieuws

Fanfarecorps Excelsior Putten bestaat in 2019 honderd jaar en wil dit met de bevolking van Putten vieren. Komend jaar zullen diverse muzikale activiteiten worden georganiseerd, waaronder de Taptoe Putten op zaterdag 15 juni met mooie topkorpsen op het terrein van SDC Putten. Aftrap van het jubileumjaar was 3 januari jl. op de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Putten, waarbij Excelsior zich, inclusief het opleidingsorkest, presenteerde aan het aanwezige publiek. Excelsior is, na een dip qua leden van een aantal jaren geleden, weer op de goede weg en bestaat momenteel weer uit ruim 50 muzikanten. Het opleidingsorkest bestaat momenteel uit ongeveer 20 leerlingen welke verdeeld zijn in verschillende klassen. In februari wil de vereniging hier nog een klas aan toevoegen indien zich genoeg nieuwe leerlingen aanmelden. Lijkt het u of uw kind dus leuk om een muziekinstrument te leren bespelen, blaas- of slaginstrument, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan via de contactgegevens op de website of kom langs tijdens een van de repetitieavonden in Stroud op de dinsdagavond.

Ter ere van het jubileumjaar heeft Excelsior ook een speciale website gemaakt, waarop het hele jaar door informatie zal worden gedeeld over de historie en actualitieit van de vereniging d.m.v. foto’s, krantenberichten enz.

Houdt u deze website komend jaar in de gaten en krijg een mooi beeld over het roerige verleden van Excelsior van 1919 tot 2019. https://www.excelsior100jaar.nl/

Eerstvolgende grote optreden van Excelsior is het Voorjaarsconcert op zaterdag 9 maart a.s. in MFC Stroud.

Opleidingsorkest
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie