Walk and Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Noordwest Veluwe

14 februari 2019 om 15:56 lokaal Deel je nieuws

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar ontmoeten. Zij kunnen ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en zij krijgen handvatten in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op maandag 25 februari is er weer een bijeenkomst van 09.30-11.30 uur in de bibliotheek in Putten. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee gratis.

Vaak is het een mysterie wat er met je sollicitatie gebeurd zodra deze binnen is bij de werkgever bij wie je hebt gesolliciteerd. Het is afwachten of je wel of niet op gesprek mag komen. Op 25 februari hebben we een personeelsadviseur uitgenodigd die de bezoekers meeneemt in de weg van het ontstaan van een vacature bij een bedrijf. Ook komt aan bod hoe een sollicitatieprocedure in een bedrijf loopt, hoe de werkgever de brieven selecteert en hoe zij uiteindelijk de ideale kandidaat voor een vacature selecteren.

Op 25 februari opent de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten om 09.30 uur haar deuren. Om 10.00 uur start de presentatie. Daarna kan er tot 11.30 uur nagepraat en genetwerkt worden onder het genot van een kop koffie.

Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie