COV Putten
COV Putten Gerben van den Hazel

Johannes Passion door COV Putten

27 februari 2019 om 10:13 Sport/sport Deel je nieuws

Johann Sebastian Bach heeft diverse werken geschreven voor de lijdenstijd. Overbekend is de Matthäus Passion, die elk jaar in verschillende plaatsen wordt uitgevoerd. Minder bekend is de Johannes Passion, ook van zijn hand. Dit prachtige werk wordt op zaterdag 23 maart uitgevoerd door de Chr. Oratoriumvereniging Putten.

Het Oratorium wordt ten gehore gebracht in de Gereformeerde Kerk, Achterstraat 39, Putten. De volgende solisten werken er aan mee: Daphne Visser (sopraan), Anne-Marieke Evers (mezzo-sopraan), Erik Janse (tenor), Berend Eijckhout (bas), Daniël Herman Mostert (Christus-partij) en Frank Fritschy (evangelist). Het orkest is Cappella Maria Barbara. Het geheel staat onder leiding van dirigent Gerben Budding. De aanvang is 19.30 uur, de kerk is open vanaf 18.45 uur. 

Toegangsprijzen á €26,- zijn verkrijgbaar bij Het Boekpunt, Riemer &Walinga in Ermelo, bij de leden of via de site www.covputten.nl. De toegang is inclusief programmaboekje en consumptie. Voor jongeren tot 20 jaar is de entree €20,-. Welkom!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie