Drone in actie
Drone in actie HCC

Kom kijken naar drones van HCC op de Mariahoeve

7 maart 2019 om 15:33 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagmiddag 23 maart organiseert HCC! Drones weer een vliegmiddag op locatie in Putten. Leden van de vereniging komen bijeen om te vliegen met hun eigen drone of om te leren vliegen met een van de aanwezige oefendrones van HCC. Ook worden ervaringen uitgewisseld en de laatste wet- en regelgeving voor het vliegen met drones besproken. Introducees zijn welkom.

De vliegmiddag vindt plaats op Museumboerderij Mariahoeve aan Kiefveldersteeg te Putten. Op het terrein waar ook een theeschenkerij en camping zitten, is een gedeelte afgezet voor het vliegen en oefenen met de verschillende drones.

Het programma van de vliegmiddag begint om 13.00 uur met een welkomstwoord en koffie/thee. Na een uitleg gaan we buiten vliegen als het weer dat toe laat. Er wordt een demo gegeven door HCC. Daarnaast is het vliegen met een eigen drone mogelijk. Aanwezigen die (nog) geen eigen drone hebben, kunnen samen met een instructeur van HCC met een van de oefen drones leren vliegen. Het vliegen geschiedt op eigen risico; deelnemers moeten vooraf hun verzekering raadplegen of schade door vliegen met een drone is gedekt. Er gaan maximaal vier drones tegelijk de lucht in om de veiligheid te waarborgen.

Zo zal er ook gevlogen worden met een van de zelfbouw drones. De HCC drones heeft namelijk ook een actieve groep deelnemers die uit hout of kunststof aangevuld met motoren en besturing voor weinig geld zelf een drone bouwen. Na afloop van het vliegen  komen we nog even samen binnen en kunnen we opnames zien van de drones die foto- en/of video opnamen hebben gemaakt boven de Mariahoeve. De middag sluit rond 16.00 uur.

Aanmelding kan via de Facebook pagina van HCC! Drones IG: https://www.facebook.com/events/679779005758032/
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie