Jazzdansers Orion
Jazzdansers Orion eigen foto

Bekerfestijn voor Jazzdans Orion op voorronde NK

24 maart 2019 om 17:47 Sport/sport Deel je nieuws

Het was zaterdag 23 maart tijd voor Jazzdans Orion om te knallen op de voorronde van het NK en de Dance2Demo in Twello. Zes selecties gingen vroeg uit de veren om stralend in pak, met strakke haren en prachtige make-up hun dansen uit te voeren.

 

De dag begon met een geslaagde voorronde. Alle groepen gingen er namelijk met een beker vandoor. De C t/m 13 jaar ging naar huis met een derde plek, de C t/m 16 jaar behaalde een tweede plek en maar liefst vier dansgroepen wisten de eerste plek te veroveren. De B t/m 13 jaar, B t/m 16 jaar, C 20 jaar e.o. en de B 20 jaar e.o. lieten al hun concurrenten achter zich. Een echt bekerfestijn dus!

 

De dag werd afgesloten met een Dance2Demo. De C t/m 13 jaar, C t/m 16 jaar, C20 jaar e.o. en B20 jaar e.o. mochten nogmaals hun dans laten zien. Dit keer geen wedstrijdelement, waardoor de dansen werden uitgevoerd met prachtige lichteffecten. De dansen zagen er weer strak en indrukwekkend uit.

 

Voor de zes selecties is het nu afwachten of zij tijdens de voorronde voldoende punten hebben behaald voor de finale van het Nederlands Kampioenschap in Ahoy Rotterdam. Over een aantal weken wordt meer bekend, dus tot die tijd is het heel hard duimen geblazen.

 

C13
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie