Het strand Korte Roeijen op Nulde Zuid is tijdens Soul Survivor gewoon bereikbaar.
Het strand Korte Roeijen op Nulde Zuid is tijdens Soul Survivor gewoon bereikbaar. Henk Hutten

Soul Survivor op Strand Nulde

12 april 2019 om 11:15 lokaal

PUTTEN Het jongerenfestival Soul Survivor vindt van zaterdag 27 april tot en met dinsdag 30 april plaats op Strand Nulde in Putten. Het evenement dat alweer zijn 22e editie gaat beleven, trekt jaarlijks ongeveer duizend jongeren die Jezus willen ontmoeten. Soul Survivor vindt plaats op het evenemententerrein op Strand Nulde-Noord. Met de opbouw wordt op zaterdag 20 april gestart. 

Het vierdaagse festival staat in het teken van het geloof. Er is muziek; verschillende artiesten treden op, maar er zijn ook seminars, workshops en films. Ten slotte zijn er ook sportieve activiteiten om aan deel te nemen. De bezoekers overnachten op het evenemententerrein. Het is ook mogelijk een dagkaart voor het evenement te kopen of een weekendarrangement te boeken. 

Tijdens de op- en afbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met andere bezoekers van Strand Nulde. Het strand Korte Roeijen op Nulde-Zuid is gewoon bereikbaar. Hetzelfde geldt voor het Postillion Hotel, de jachthaven en Strandparc Nulde. Strand Smokerspol op Strand Nulde-Noord is in de periode van zaterdag 20 april tot en met vrijdag 3 mei 2019 niet of slechts gedeeltelijk te bereiken.

Meer informatie over het festival op www.soulsurvivor.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie