Directie DB KeukenGroep en bedrijfsleiding Arma Keukens en Sanitair. V.l.n.r.: Willem van Lit, Aart de Bruin, Wouter Roordink en Arjan van Dijke.
Directie DB KeukenGroep en bedrijfsleiding Arma Keukens en Sanitair. V.l.n.r.: Willem van Lit, Aart de Bruin, Wouter Roordink en Arjan van Dijke. Arma Keukens

Eerste paal nieuwbouw Arma Keukens en Sanitair

23 april 2019 om 08:37 Nieuws Deel je nieuws

De laatste jaren groeide Arma Keukens en Sanitair danig uit haar jasje. Het aantal medewerkers nam toe tot ruim 80, kantoormedewerkers moesten bureaus delen en extra magazijnruimte werd gehuurd. Tijd voor ruimere huisvesting. Onlangs heeft de directie van moederbedrijf DB KeukenGroep de eerste paal geplaatst van het nieuwe pand aan de Kering 6. Op het terrein van ruim 11.000 vierkante meter is inderdaad meer ruimte. Het nieuwe Arma-pand zal compleet energieneutraal worden gebouwd. "We vinden het belangrijk om ook met huisvesting Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Met dit duurzame pand hopen we weer jaren vooruit te kunnen," vertelt directeur Aart de Bruin van DB KeukenGroep. Naar verwachting zal het twee verdiepingen tellende pand eind 2019 opgeleverd worden. Arma Keukens en Sanitair zal voor haar energiebehoefte geheel zelfvoorzienend worden. Warmtepompen zullen het nieuwe pand verwarmen en koelen. Zonnepanelen op het dak maken gasaansluitingen overbodig en zullen de benodigde stroom opwekken voorn magazijn, kantoor en showroom. Wouter Roordink, bedrijfsleider van Arma Keukens en Sanitair, kijkt reikhalzend uit naar de nieuwbouw. "We verzorgen meer keukens en badkamers dan vroeger. Met een grotere showroom en meer kantoor- en magazijnruimte zullen we efficiënter kunnen werken. Zo willen we onze klanten optimaal blijven bedienen." Het nieuwe pand zal uitstekend bereikbaar zijn via de A28 en ligt direct aan de nieuwe rondweg die over het bedrijventerrein loopt. Ook zal er ruime parkeergelegenheid zijn en kunnen klanten in de toekomst hier 'gratis tanken', althans, diegenen die elektrisch rijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie