Gezelligheid in winkelcentrum Putten
Gezelligheid in winkelcentrum Putten Erik Rudolfs fotografie

BOERin! Doet u mee?

17 mei 2019 om 16:42 lokaal Deel je nieuws

Het wordt een echt BOERin spektakel! Het centrum van Putten wordt donderdag 25 juli één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boeren cultuur.

Het wordt een gezellig evenement waarbij bedrijven en organisaties uit Putten e.o. worden betrokken die een link hebben met het thema. Hierbij kun je denken aan Landwinkel de Vrolijke Geit, museumboerderij de Mariahoeve, boerenijs, kunstenaars, oude ambachten etc. Allerlei organisaties en verenigingen zullen meedoen en zichzelf presenteren!

Bezoekers kunnen zelf aan de slag en ervaren hoe het is om een geit te melken bij de Vrolijke Geit en een lekker geitenijsje proeven. Of het proces van Pieper tot Patat beleven en de uitdaging aan gaan tijdens het pieperschieten, mee dansen met de klompendansers, genieten van de demonstraties en mee rijden met paard Bartje en Imke. Of spelen bij Kind Centrum on the move en geniet van verschillende straatacts en muziek.

Misschien is dit ook voor u interessant?

U kunt zich presenteren op vele creatieve manieren en passend bij uw bedrijf of vereniging. Zo kunt u denken aan educatie & demonstratie, product presentatie, smullen van typische gerechten van vroeger, spelletjes en activiteiten in het thema van de boerderij, kunst & cultuur en leuke optredens.

Opgeven kan door een mail te sturen naar evenementen@winkelcentrumputten.nl.

 

BOERin wordt georganiseerd door VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten.

 

 

BOERin

Datum: Donderdag 25 juli 2019

Locatie: Winkelcentrum Putten

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Kosten: Gratis

BOERin Putten
Gezelligheid in winkelcentrum Putten
BOERin Putten
Gezelligheid in winkelcentrum Putten
BOERin Putten
Gezelligheid in winkelcentrum Putten
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie