John Storm
John Storm eigen foto

Ondernemen, een hele onderneming!

27 mei 2019 om 14:23 Nieuws Deel je nieuws

Met de komst van John Storm bij het bedrijfskundig en financieel adviesbureau Claassen, Moolenbeek & Partners neemt het ondernemerschap in de regio Harderwijk opnieuw toe! Vanuit zijn kantoor in het Nunspeetse “Oude Gemeentehuis”. Voor de vestiging in Zwolle is hij eveneens een nieuwe aanwinst.

Na acht jaar ondernemerschap in de evenementen- en horecabranche keert Storm terug in zijn oude vakgebied, het (re)organiseren van bedrijven en strategisch adviseren op management-en directieniveau. Door zijn eigen ervaring met overnames, overheden, financiers en start-ups begrijpt hij de positie van de ondernemer als geen ander. Begin 2018 werd het voor de Nunspeter tijd om het roer om te gooien en zijn opgedane ervaring in te zetten voor andere ondernemingen. Storm: ,,Elke ondernemer heeft een droom. Vanuit hun passie voor die droom zijn zij hun onderneming begonnen. Soms is die droom duidelijk en tastbaar, soms is die droom diffuus en ongrijpbaar. In de praktijk blijkt succesvol ondernemen weerbarstig en moeizaam. Ondernemen is gewoon een hele onderneming! Bij Claassen, Moolenbeek & Partners begrijpen wij die passie en die weerbarstigheid.”

Zelfstandig ondernemerschap
Claassen, Moolenbeek & Partners is een van de grootste bedrijfskundige en financieel adviesbureaus in Nederland. Momenteel werken zij met zeventig ondernemende partners verdeeld over dertig kantoren door heel het land. ,,Elke partner is als zelfstandig ondernemer verbonden aan deze formule, maar ik heb hierdoor wel tientallen collega’s waar ik mee kan samenwerken. De onderlinge samenwerking zorgt voor veel expertise vanuit allerlei vakgebieden’’, legt Storm uit.

Vertrouwen
Volgens de nieuwe partner van Claassen, Moolenbeek & Partners is een gezonde bedrijfsvoering vooral gericht op groei en dat vereist flexibiliteit, structuur en overzicht. ,,Samen met de ondernemer focus ik op bepaalde doelen, creëer ik richting en breng ik structuur in het proces. Op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Hierin ben ik kritisch, maar oplossingsgericht”, benadrukt Storm. ,,Elkaar vertrouwen is de belangrijkste basis.” Het onafhankelijke advies stelt de ondernemer in staat om de juiste beslissing te nemen voor zijn of haar onderneming. Het advies richt zich op managementondersteuning, strategie, financieringen en bedrijfsoverdrachten. Onlangs ontving de zelfstandige consultant het positieve bericht dat het advies wat hij had uitgebracht aan een veterinaire ondernemer in zijn volledigheid wordt opgevolgd. ,,Het geeft me een voldaan gevoel, dat ik een toekomstbestendige bijdrage kan leveren aan het succes van zo’n mooi bedrijf in onze regio.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie