De Boer Dakbedekkigen hoofdsponsor jeugd SDC Putten

29 mei 2019 om 16:17 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, na de wedstrijd tegen v.v. Buitenpost tekende Peter de Boer, directeur /eigenaar van De Boer Dakbedekkingen een contract dat hem voor 3 seizoenen verbindt aan SDC Putten als hoofdsponsor van de jeugd.

De komende 3 jaar prijkt  het logo van De Boer Dakbedekkingen  op de voorkant van de shirts van alle jeugdteams van SDC Putten.

SDC Putten is erg blij met het contracteren van deze sponsor en hoopt op een plezierige samenwerking.

Wat doet De Boer Dakbedekkingen ?

Bij De Boer Dakbedekkingen kunt u terecht voor :

- Bitumineuze en kunststofdakbedekkingen;

- Keramische en betonnen dakpannen;

- Bitumineuze shingles en stalen dakpanelementen;

- Goten en dakrandafwerkingen uitgevoerd in koper, zink of EPDM;

- Lichtkoepels en Velux dakvensters.

Hoe kunt u in contact komen met De Boer Dakbedekkingen ?

U vindt De Boer Dakbedekkingen aan de Roosendaalseweg 162-D, 3882 MP Putten. Het bedrijf is telefonisch te bereiken op tel.nr. : 0341-361759 of via emailadres : info@deboer-dakbedekkingen.nl

 

Is het nou niet meer mogelijk voor andere bedrijven of ondernemers SDC  jeugdteams te sponsoren ?

Dat is zeker nog wel mogelijk, u kunt uw logo of bedrijfsnaam nog vermelden op de achterzijde van het shirt ( kosten voor O-8 t/m O-10 teams) € 85,00 per seizoen.  Overige jeugdteams € 125,-- per seizoen. ( de contracten worden aangegaan voor 3 seizoenen).

Ook is het mogelijk uw logo op bedrijfsnaam aan te brengen op de mouw van het shirt ( kosten voor  O-8 t/m O-10 teams) € 25,-- per seizoen. Overige jeugdteams € 50,-- per seizoen. ( ook deze contracten gelden voor 3 jaar ).

Daarnaast is het mogelijk om trainingspakken en tassen te sponsoren ( zie hiervoor de sponsorpakketten op onze website )

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie