Het team van de Albert Heijn in Putten
Het team van de Albert Heijn in Putten Albert Heijn/Dirk Brand

Albert Heijn Putten wordt ingrijpend verbouwd

6 juni 2019 om 15:36 Nieuws Deel je nieuws

Albert Heijn aan de Voorthuizerstraat 2 in Putten sluit zaterdag 15 juni om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt ingrijpend verbouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de vernieuwde winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook het afrekenen zal sneller verlopen dankzij zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 3 juli om 11:00 uur.

“De heropening wordt een spektakel”, vertelt supermarktmanager Marleen Bouman. “We beginnen hiermee al op dinsdag 2 juli met een 24-uurs spinningmarathon die plaatsvindt voor de winkel. Ons team, bestaande uit medewerkers en klanten, fietst tot aan de heropening op woensdag 3 juli om 11:00 uur. Wij willen hiermee geld inzamelen voor de stichting Spieren voor Spieren. Iedereen is welkom om ons aan te moedigen en natuurlijk ook om de heropening mee te maken.” Meer informatie komt onder andere op de Facebookpagina van de winkel.

Grote operatie

De verbouwing van de supermarkt in Putten maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie